Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Araştırmaya Öncelik Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 80%

Sanatsal ve / veya ruhsal olarak eğilimli olan insanların olduğu sosyal etkinlikler, özellikle ilham almanıza neden olabilir. Ayrıca özellikle romantik ve seksi hissediyor olmanız muhtemel ve hayatınızdaki özel biriyle yalnız kalmak için zaman ayırmak isteyeceksiniz. Ya da şu anda bir ilişkiniz yoksa, bugün gerçekten özel birisiyle tanışabilirsiniz. İyi akşamlar.

Geri çekilip teslim olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Belki de belli bir durumu kontrol edemeyeceğinizi keşfediyor olabilirsiniz. Belkiyerinizde bazı değişiklikler oluyor. Beklemek ve bazı şeylerin nasıl geliştiğini görmek zorunda kalabilirsiniz. Yaygara yapmayın ya da hemen şimdi otoritenizi konuşturun. Sabırlı olmak akıllıca olacaktır. Duygularınızla hareket etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

İnsanları eleştirmek ve yargılamak isteyebilirsin. Çevrende gördüğün toyluğa ve kabiliyetsizliğe dair artan bir sabırsızlık hakim. Yapmak istediğini birilerini paylamakken; yapıcı eleştiriler sunman biraz zor olabilir! Öfkeni kontrol altına almaya çalış ve düşüncelerini açıklamak için daha şefkatli, kibar yollar bul!Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fazla inatçı olmamaya özen gösterin. Rüzgarlı bir alanda bina inşa etmeniz gereken günlerden biri olacak. En katı malzemeleri kullanmakta diretirseniz binanız en sonunda ortadan ikiye ayrılacaktır. Esnek malzemeler ise binanızın rüzgarda bükülebilmesini ve daha dayanıklı olmasını sağlayacaktır.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarda gizli gerçekler ortaya çıkabilir. Gerçek dost ve düşmanı ayırt edebilirsiniz. Sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Geçmiş ilişkilerden sıyrılma zamanı. Aynı tavırlarla aynı döngülerin içinde kalmamalı.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mesleğin konusunda kendini geliştirmek istiyorsun. Bu nedenle bazı araştırmalar ile vaktini geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilin ona karşı ilgisizliğinden şikayetçi olabilir. Bu durumun farkındansın ilişkini düzeltmek için önemli adımlar atabilirsin. Mide rahatsızlıklarına dikkat.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutkularınızın derin olması sebebiyle ilişkinizde yeniliklere karşı geliyor olabilirsiniz. Kendinizi aşkın kollarına bırakırsanız mutluluğu doyasıya yaşayabilirsiniz. Iş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla iletişim kurarken dengede kalmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Sıcak ve samimi bir üslupla öfkenizi yenmeye çalışmalısınız.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli gündeminizde yaratıcılığınızı keyif aldığınız konulara aktarabileceksiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde cesaretinizi toplayıp arzuladığınız konular için adım atabilirsiniz. Hobilerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir gelen belirsizlikler sizde kafa karışıklığı yaratsa da sonunda netleşmenizle beraber mutluluğunuz için harekete geçebileceksiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcuna geçerken gündeminizde sevdikleriniz ve aşk olabilir. Ancak Merkür retrosu öncesinde eşinize veya ortağınıza açılacak ve bir şeyler söyleyecekseniz bunu düzgün yapmanın son günü olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük sorular sorun ve kimin nereye, kiminle gittiğini öğrenin. Alacağınız cevaplar size çok önemli bir konuda ipucu verecektir.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Çocuklarınız, hobileriniz ve aşk hayatınızla ilgili konular önümüzdeki birkaç gün ön planda olacaktır. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda kapanmış konuların tekrar açılmasına sebep olabilir. Önümüzdeki günlerde imzalı işlerden ve anlaşmalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın, kötü niyetli insanlar tarafından zarar görmesine izin vermeyin. Finansal durumunuzu daha iyi bir hale getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı çok iyimser olacaksınız.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün fazla inatçı olmamaya özen gösterin. Rüzgarlı bir alanda bina inşa etmeniz gereken günlerden biri olacak. En katı malzemeleri kullanmakta diretirseniz binanız en sonunda ortadan ikiye ayrılacaktır. Esnek malzemeler ise binanızın rüzgarda bükülebilmesini ve daha dayanıklı olmasını sağlayacaktır.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 00" R
Ay
Koç
02° 07' 47"
Merkür
Koç
19° 26' 46"
Venüs
Boğa
06° 48' 32"
Mars
Koç
03° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 38"
Satürn
Balık
16° 58' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 19"
Lilith
Başak
23° 51' 39"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>