Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Zamanın Değerleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 50%

Aşk hayatınız son zamanlarda biraz kırılgan olabilir ve sevgilinizin normalden daha hassas olduğunu göreceksiniz. Duruma daha duyarlı, duygusal bir yaklaşım onunla daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak. Bugün, sevdiklerinizle aranızdaki şeylerin sorunsuz bir şekilde yürümesi için sınırlarınızı netleştirmeniz gerekecek.

Tüm işaretler, hayatınızdaki odağınızı parasal kazanımdan ruhsal kazanıma çevirirseniz daha mutlu olacağınızı gösteriyor. Çok çalışıyorsanız ama hayatınızda bir şeyin eksik olduğunu hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen doğru şey üzerinde çalışmamaktır! Çok azı fark edilmiş olan muazzam bir yaratıcılığa sahipsiniz. Yaşamınızı değiştirmek için odağınızı değiştirin ve böylece mutluluk seviyenizi yükseltin. Bu gerçekten basit bir formül.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Kişisel bir ilişkide, bir miktar pazarlık söz konusu olabilir. Günün enerjisi sabırsızlık ve huzursuzluk hislerini uyandırabilir. Romantik partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu küçük duygusal kıvılcımın büyük çapta bir patlamaya dönüşmesine izin verme. Olaya daha objektif bakmaya çalış. Sevgi dolu ve destekleyici bir şekilde iletişim kurarsanız, ortak noktayı bulacaksınız. Bu da huzurlu bir zamanı beraberinde getirecek!Bugünü düşüncelerinizi disipline etmek açısından kullanmanız önem arz ediyor. Bir oyundaki sonsuz bir sahne dizisi gibi kafanıza giren görülerin oyununu durdurun. Doğrudan önünüzdeki sahneye konsantre olarak elektriğinizi atın. Ayaklarınızın altındaki zemini hissedin ve varlığınızı stabilize edecek yiyecekler yiyin. Sıcak hava balonunun iniş zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve verici yönünüzün öne çıkması için ideal bir gün. Bol bol gülümseyin ve olabildiğince çok kişiyle sohbet edin. Arkadaş canlısı karakteriniz onları cezbedecek ve birlikte geçirdiğiniz zamandan hepiniz keyif alacaksınız. Birinin zor bir gün geçirdiğini fark ederseniz ondan ilginizi esirgemeyin. Onun sorunlarına birkaç dakika kulak verin ve onu anladığınızı dile getirin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde hassasiyet ve anlaşılma isteği artabilir. Görüntünüzle ilgilenebilir, çocukların sağlığı ve geleceği adına titizlenebilirsiniz. Uyum ve anlayışın olmadığı bazı ilişkiler mesafeleşmeye gidecektir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanının kıymetini anlıyorsun. Günlük programlarını bu anlayış çerçevesinde tekrar gözden geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan unuttuğun bir özel günün sevgilin ile aranda gerginlik çıkmasına neden olabilir. Altan alan taraf olmak istemesen de tartışmaları fazla alevlendirmek istemiyorsun.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkinizde duygularınızı ifade etmemeniz sosyal çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Zihinlerde dolaşan acabalar sizleri çevrenizden koparacak etkilere sebep olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışmalısınız. Hayatınızın gerçek yönlerini görmeyi seçin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sağlam olacak temeller atmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu nedenlearkadaşlarınızla mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Aile ve güven konuları ön plana çıkabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

4 Kasım tarihine kadar 7. evinizde bir Merkür retrosu meydana gelecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, uzun vadeye yayılan ve resmi bir yanı olan her türlü paydaşlıkta çeşitli engeller ve iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz daha krizli konuşmalar olacaktır ve eski defterler açılır. Kiminiz eski partnerden haber alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak için pek uygun bir zaman dilimi değil.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek bir sorununuz var mı? Eğer yoksa boşuna kaos yaratmayın. İçinde bulunduğunuz huzurlu ortamın değerini bilin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacak.Bugün odağınızda günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular olacaktır. Mesai arkadaşlarınızla ilişkileriniz ve ekip çalışması yapabilmek önem kazanıyor. İş hayatında karşı karşıya kaldığınız krizleri diplomasi yoluyla çözmeye çalışın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize ufak hediyeler alarak, ilişkinize renk katın. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun ve birikim yapmaya çalışın. Sağlığınıza daha fazla önem verin ve enerjinizi yükseltin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda ihmal ettiğiniz sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara sürükleyecek. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman, zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor. Yaşadığınız huzursuzluğu sizinle paylaşmak isteyen biri var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 33" R
Ay
Koç
00° 30' 12"
Merkür
Koç
19° 22' 08"
Venüs
Boğa
06° 40' 19"
Mars
Koç
03° 16' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 04"
Satürn
Balık
16° 58' 11"
Uranüs
Boğa
22° 36' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 57"
Lilith
Başak
23° 50' 54"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>