Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Acelecisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Bir hesaplaşma günü geliyor. Şimdi ilerlemenizi ölçmek, kaynaklarınızı incelemek ve ihtiyaçlarınızı hassas bir şekilde analiz etme zamanı. Aksi takdirde, tüm işleriniz boşa çıkabilir! Konuları objektif olarak değerlendirmek için kendinizi işinizden ayırın. Bu durum gelecek günlerde ve haftalarda zaman ve para kazanmanızı sağlayabilir.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Yatağında kıvrılıp oturmak istiyorsun. İnsanları görmezden gelip sadece kendine vakit ayırmak isteyeceğin bir gün. Dinlenip şarjını doldurmak sağlıklı bir tercih. Sosyal zorunluluklarla kendine yüklenme. Yaşadığın yoğunluklardan sonra ruhunun biraz sakinleşmeye ihtiyacı var. Öyleyse huzurlu bir gün yarat.Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün genel olarak daha sorgulayıcı, şüpheci veya araştırmacı olabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, birikim ve ödemelerle ilgilenebilirisiniz. Kıskançlık ve kin gib negatif duygulardan sıyrılmaya çalışın.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hızlı hareket etmen gereken bir gün olacak. Elindeki işlerinin fazla olması, acele etmeni gerektirebilir. Boş kaldığın vakitlerde kendin için bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Bugün Ay, boşlukta hareket ediyor. Uzun süredir beklediğin haberlerin gelmemesi moralini bozabilir.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda eksik olduğunu düşündüğünüz şeylerin listesini çıkarabilirsiniz. Kendinizi tamamlamak istiyorsunuz. Tüm maddeleri artı ve eksileriyle değerlendirirken bunlar için ne yapmanız ya da yapmamanız gerektiği konusunda da sabırlı ve istikrarlı olmalısınız.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru biraz gerginlik artabilir, dikkatli olun.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişime önem verebilir, geçmişten gelen yüklerinizi bilinçli olarak atmayı tercih edebilirsiniz. Anda kalmak ve olana şükürle bakmak size...

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir veya daha fazla arkadaşınızdan rahatsız edici sezgisel sinyaller alabilirsiniz. Belki birisi kendini iyi hissetmiyor ama yine de işe geldi. Başkalarındaki gerilimi hissetmek sizi biraz yorabilir, çünkü insanlar stresli olabilir ve muhtemelen bunu çevrelerine yayarlar.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile baş başa vakit geçirmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya çalışın ve birikim yapmaya başlayın. Zihinsel olarak kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

17 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

17 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 12' 46"
Ay
Akrep
12° 35' 60"
Merkür
Koç
25° 58' 44"
Venüs
Balık
20° 25' 13"
Mars
Balık
04° 13' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 31"
Satürn
Balık
13° 11' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 02"
Neptün
Balık
27° 46' 22"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 15"
Lilith
Başak
19° 41' 24"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>