Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişi Sineye Çekiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün bir süredir tanıdığın ama aşk konusunda ihtimal bile vermediğin birisinin ilgisini üstünde toplaman olası. Bu durum seni şaşırtacak. Ancak bu konunun nereye varacağını görmek de isteyebilirsin. Biraz gözlem işe yarayabilir.

Bir çıkış arayışınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızdaki nedenlerin içinde az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Gereksiz masrafları kısmak ve harcamaları kontrol etmek için iyi bir gün olacak. Haftanın son günü neler yaptığını, ne durumda olduğunu görmek ve masrafları kısmak daha iyi bir karar olabilir.

Bugün sosyal aktiviteler sana çok daha iyi gelecek. Sevdiğin kişilerle zaman geçirmek, güzel ortamlara girmek sana çok iyi bir enerji olarak dönebilir. Bugün hareket etmek sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilere daha fazla zaman ayırabilirsin. Yeni arkadaşlar edinmek, farklı ortamlarda bulunmak… Enerjini artıracak ve daha keyifli arkadaşlıklar kurmana vesile olacak durumlara kendini açman gerekebilir.

17 Nisan 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları yönetici gezegeniniz Venüs, şu anda burcunuzda olan Merkür ve Uranüs ile tatlı bir bağlantı kurduğundan, gününüz sürprizlerle dolu olacak. Bir arkadaşınız veya bir tanıdığınızın yapacağı jest mutlu olmanızı sağlayacak. Özellikle bugün sevdiklerinizle geçireceğiniz zaman yeni bir haftaya daha enerjik başlamanıza yardımcı olacak.

17 Nisan 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuları kafanda bitiriyorsun. Bir süredir sürekli olarak aklına gelen ve seni gereksiz yere meşgul eden konuları bugün itibariyle rafa kaldırıyorsun. Eğer ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, günü sevgiline ayırabilir, onunla eğlenceli vakit geçirebilirsin.

17 Nisan 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerde bazı hareketlenmeler yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşebilir. Duygularınızın değişime uğraması size de sürpriz olsada hissettikleriniz sizleri mutlu edecektir.

17 Nisan 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da karşılıklı konular içinde sizi daha meşgul eden konular olabilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız.

17 Nisan 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tazminat ya da miras gibi tek kalemde ve yüklü meblağlar bekliyorsanız başarı sizden yana olacak. Sadece süreç için sabırlı olmanız çok önemli.

17 Nisan 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeyler sizi politik olarak aktif bir hale gelmeye teşvik edebilir. Gazetede sizi rahatsız eden bir şey okuyabilirsiniz. Ya da haberlerde duyduğunuz bir olay tutkularınızı uyandırabilir. Çevrenizde bir şeylerin değişmesi gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Taraf tutmaktan korkmayın. Bazı yerel politikacılarla iletişim kurabilir ve daha ilerici bir eylem sürecini desteklemenizin oluru var mı diye bakabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi size katılmaya davet edebilirsiniz.

17 Nisan 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirsizlik sizi sessiz tutuyor olabilir. Muhtemelen omzunuzdan atmak istediğiniz bir şey var ancak olumsuz bir tepki almaktan korktuğunuz için kendinizi tutuyorsunuz. Gerçeğinizi paylaşmak için ne kadar istekli olursanız olun, gergin enerji, onları ifade etmeye çalışırken kelimelerinizi tökezlemenize neden olabilir. Çözüm konuşmamak değil ancak buna hazırlıklı olmaktır.

17 Nisan 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalısınız.

17 Nisan 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

17 Nisan 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününü partnerinizle geçirebilirsiniz. Aşk ve tutkuyu daha yoğun hissedebileceğiniz bir gün. Ancak birikmiş öfkeler de açığa çıkabilir. Yüzleşmeler gündeme gelebilir.

17 Nisan 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alıyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz

17 Nisan 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 06" R
Ay
Koç
21° 06' 10" R
Merkür
Koç
20° 23' 46"
Venüs
Boğa
08° 23' 59"
Mars
Koç
04° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 50"
Satürn
Balık
17° 05' 06"
Uranüs
Boğa
22° 41' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 34"
Lilith
Başak
24° 00' 14"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>