Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Koşulları Sen Belirliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğiniz birinin sevgisi sizi şaşırtabilir. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz size sarılabilir ve sizden ekstra kucaklaşma ve ilgi isteyebilir. Çocuğunuzla iletişi kurmak için zaman ayırmaya çalışın ve onunla biraz oyun oynayın. Ya da eşiniz/seviglinizin canlı enerjisi ile karşılaşabilir, birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Telefonu kapatıp "Rahatsız Etmeyin" modunu açın ve mum ışığında biraz vakit geçirin.

Bugün herhangi bir grupla oldukça iyi çalıştığınızı göreceksiniz. Siz ve çevrenizdeki insanlar arasında daha derin bir bağ olduğunu göreceksiniz. Bununla birlikte, ilişkinizi anlamlı bir şeye dayandırdığınızdan emin olun. Aksi halde, var olmayan bir şeyden bir gerçeklik yarattığınızı fark edebilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylere kanmayın.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Tam geriye harcayacak enerjin kalmadığını düşünmeye başlamışken, yeniden kendini toplayabileceksin. Sınırlarını zorla. Düşündüğünden daha fazlasını başarabilecek potansiyeldesin. Tek yapman gereken deneyebileceğin konusunda kendine güvenmen. Seni destekleyen büyük bir dinamik güç var ve sesin her zamankinden kuvvetli çıkacak! Bugün ormanın gerçek kralı sensin!Artık kuralları bilgelikle uygulayıp mesleki alanda ipi göğüslediğine göre kendine bir süre farklılıklar yapmak için izin verebilirsin. Bilinmeyen seni çağırıyor, keşfe başlama zamanı. Yaratıcı olduğun sürece sadece tek başına bir şeyler başarmakla kalmaz; aynı zamanda yaratıcı sürecin devamı için malzeme toplarsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık değişiklikleri kolayca yapabilirsiniz. Yeni fikirler keşfedin, yeni insanlarla tanışın ve yeni yöntemler deneyin. Statükoyu bozmadan olağandışı şeyler deneyin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiğiniz şeyleri yaparak enerjinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularla meşgul olabilir, çocuklarınıza odaklı yaşayabilirsiniz. Bekarlar ise aşk hayatına ve sevme, sevilme konularına daha fazla önem verebilir. Beklentiler çalışabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşulları kendi isteklerine göre belirleyeceksin. Hayat şartlarını değiştirmek isteyebilir bununla birlikte, bazı alışkanlıklarını da değiştirebilirsin. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Boğa burcuysan, ailelerin yönlendirmelerden duyduğun rahatsızlığı dile getirebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan, maddi gelir elde etmek için çalışmalarını değerlendirmenin yollarını arayacaksın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim dönemini başlatma kararı alabilirsiniz. Öğreneceğiniz yeni bilgiler size yeni ve farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Farklıkollarını deneyimleyebilir ve kendinize yenisahası yaratabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, sizi meşgul eden işlere, uğraşlara daha sakın yaklaşmalısınız. Enerjinizi doğru yönde kullanarak çok şey yapabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle uzun süredir ilişkisi olan Boğaç’lar kendilerini stabil ilişkiden bir adım öteye götürme planlarına başlayabilirler.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün yapmanız gereken şeyler varsa bunu günün ilk saatlerinde halletmeye çalışın, akşamınızı romantik kaçamaklara ayırın. Bugünü sanatsal ve duygusal yönden oldukça zengin geçirebilir, bir süredir aktaramadığınız duygu ve düşünceleri farklı yollarla aktarma şansı bulabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek… Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size söylemek istediği bazı şeyler olabilir. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün sinirlenmemeye çalışın ve etrafınızı pozitif insanlarla kuşatın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeniiçin başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün, satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>