Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz

Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz.

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için epeyce önem taşıyan bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var, ama siz tersine inanmak istiyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız özlem bugünlerde sona erebilir. Bu kavuşmayla birlikte gelen yeni yaşam önerileri, yerinde ve gerçekçi değerlendirmeleri gerektirecek.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:34  Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizde uyum, denge, uzlaşı, anlaşma gibi olumlu duyguların akışını işaret ettiği gibi, bazı durumlarda çıkarlarımızı düşünmenin de göstergesidir.  Mali konularda borçlarımızı temizlemek, iyi bir işe sahip olmak, kimseye borçlu kalmadan yaşamak arzumuz yükselir. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, gücünüzü gereksiz konular üzerinde değil, bilhassa başarılı olmak istediğiniz  alanlarda gösterebilmeniz adına önem taşıyor. Gayretli ve kararlı olun. Eğer gerçekten ilerlemek istiyorsanız dışa karşı  kendinizi kapatmayın. Azimli olmak ve ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Başkalarına anlayışlı davranmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. . İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size söylenenleri dikkatle dinlemeli ve buna göre önerilerde bulunmalısınız. Meslektaşlarınızı ve çalıştığınız kişileri anlayışlı tarzınız ve kavrama yeteneğinizle etkileyebilirsiniz. Değişiklik yapmaya eğilimli kişilerle birlikte çalışmanın size faydası olabilir veya size şans getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz yükseliyor.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişle bağlantılı kafanıza takılan konularda daha anlayışlı olacak ve çözüm arayacaksınız. Anlık duygu değişimlerinizi kontrol edebilirsenizarkadaşlarınızın tavsiyeleri işinize yarayabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri kendinizi biraz tembelliğe bırakmış olmaktan dolayı dengenizi sorgulamış olabilirsiniz.Ancak eşiniz veya partneriniz ile derin duygulara dalabileceğiniz, birbirinizi daha yakın hissedebileceğiniz ve cinselliğin daha etkili olabileceği bir öğleden sonrası sizi bekliyor olacak. İlişkilerinizdeki derin duyguları ve krizleri çözme fırsatını değerlendirebileceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>