Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Empati Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2021, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

18 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve ertelenmiş görevlerle ilgili harekete geçmekle meşgul olabilirsiniz. İletişim aksaklıkları ve ulaşımda aksamalar olabilir.

18 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Empati yapman gereken konular karşına geliyor. Her ne kadar çözüm odaklı hareket etsen de çevrendeki kişiler limitlerini zorlayabilir. Sakin tavrını korumayı başarıyorsun. Bugün kendini hiç hissetmediğin kadar güçlü hissedeceksin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin.

18 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili İlişkilerinizde ani kararlar alabileceğiniz bir gün olacaktır. Duygularınızı açıkça ifade etmek istiyorsunuz. Kafanızda bitirdiğiniz konularda adım atmak için gereken cesarete sahipsiniz, zamanın ve hislerinizin kıymetini bilerek hareket etmelisiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişe ait konular gündeminizi etkileyebilir. Gününüzü evde ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde babanız ile ilgili konularda daha fazla sorumluluk alacaksınız. Güven aradığınız durumlar söz konusu. Yaratıcı konularda kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz. Akşama doğru spor yapmak için iyi fırsatlar yakalayacaksınız.

18 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bilhassa işinizde bu konuda uzmanlık geliştirmeden önce bazı tabuları yıkmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00’a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00’dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişki hakkında karar vermeniz gereken bir durum olabilir. Belki de eski kişiler özgürlüğünüz konusunda sizi rahatsız etmek için geri döndüler ve şimdi bazı şüpheleriniz var. Şüphelerinizi dinlemeyin, çünkü onlara kulak verirseniz duygusal yaşamınızda gerileyebilirsiniz. 

18 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde yakınlarınızla olan planlarınızda duygusal davranabilirsiniz. Öğleden sonra çok daha rahat ve neşeli olacaksınız. Gün boyunca finansal konularda şans sizden yana.

18 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

18 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize çok güveniyorsunuz ve ilişkinizde ilerlemeler kaydetmek istiyorsunuz. Geleceğiniz için harika planlarınız var ve gerçekleştirebilmek için çalışmaya başladınız. Hayatınızda her şey yolunda gidiyor.

18 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

18 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 50' 50" R
Ay
Aslan
27° 46' 27"
Merkür
Koç
18° 03' 17"
Venüs
Koç
16° 20' 38"
Mars
Balık
20° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 47"
Satürn
Balık
15° 27' 23"
Uranüs
Boğa
21° 40' 56"
Neptün
Balık
28° 31' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
19° 58' 26"
Lilith
Başak
22° 01' 08"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 18/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>