Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şartlarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sakin ve sessiz bir gün geçirebilirsin aşk konusunda. Sevdiğin kişi ile aranda bir mevzu olmasa da aranızda özel bir durum yaratacak güzel bir gelişmenin olması da pek mümkün gibi durmuyor. O yüzden huzurun keyfini çıkarmalısın.

İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz.

Maddi konularda daha farklı hareket etmek isteyebilirsin bugün. Dün ve bugüne ait sıkıntıları geride bırakmak ve farklı konulara odaklanmak istemek gündeminde olabilir. Parasal olarak yeni şeylere adapte olmak isteyebilirsin bugün.

Bol bol egzersiz yapmak sana daha iyi bir etki kazandıracak. Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri vücudunda biriken stresi atmak için güzel bir yol olabilir. Bugün fırsat bulup yürüyüşe çıkmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planlarını ve önceliklerini dikkatle belirlemen gerekecek. Bazı konularda gecikmeler yaşanması mümkün. Bu durumlarda daha farklı konuları listenden çıkarmak sana daha iyi bir hava katabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an kendinizi yeterince vitamin alamamış ya da dinlenememiş gibi bitkin hissediyor olabilirsiniz. Ya da çocukların okuldaki başarısı gibi sizin için önemli mevzuların kontrolünü kaybettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Her şeyi layığıyla yapmaya çalışan bir kadın olmanın getirisi bu şekilde olur. İsteseniz de istemeseniz de, biraz sakinleşmeniz gerekiyor. Bugün günlük işlerinizin tümünü önceliklendirin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda engellerden hoşlanmadığın bir gün. Bugün, sosyal ilişkilerinle ilgili duygusal konuları başarıyla pekiştireceksin. Çocukları olan Boğa burçları için ilginç bir gün olabilir. Onları daha sosyal ve yardım sever yapma çabası içinde olabilirsin. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyecekler. Çevresel aktivitelerin gündemde olması yaşamlarına renk katabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verdiğiniz uğraşların bir yere varamıyor oluşu sizi işinizden ya daortamınızdan soğutabilir. Kendinizi bu yönde sıkıştırmak yerine farklı olarak neler yapabileceğinizi düşünün. Zamanınızı, yeteneklerinizi doğru kullanırsanız bunun karşılığını da doğru bir şekilde alabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak ani çıkışlar yapabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi çok verimli hissedebilirsiniz. Bilhassa ilişki içerisinde kendinizi ifade edebilmekte hiç tereddüt etmeyebilir ve başarılı olabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın sıkıntısını paylaşıp senden yardım isteyebilir bugün. Ona yardımcı olmak sana da iyi gelecek aslında. Arkadaşına vereceğin tavsiyeleri kendin de uygulayabilir, ortada bir benzerlik görebilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şey sizi rahatsız etmeye başlarsa onu hayatınızdan çıkarma seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Yaratıcılığınızı harekete geçiren şeyler aynı zamanda sizi ileriye taşır, peki sizin ilginizi en çok çeken şey nedir? Hangi yöne gitmek istediğinize karar vermenin zamanı geldi. Her şey artıları ve eksileriyle birlikte gelir, bu nedenle, sizi artılara âşık edecek ve eksileri aşmanıza yardımcı olacak bir şey seçmek en iyisidir. Ne yaparsanız yapın, güvende olduğunuza güvenmeyi öğrenirseniz, bu görünüşteki sonsuzluk döngüsünden kurtulabilirsiniz. Duygularınız ve hedefleriniz hakkında konuşmak, durumların kötüleşmesini önlemeye yardımcı olabilir. Bu nedenle, duygusal hafızayı mantıkla dengeleyin ve bir seçim yapın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin bir ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Yoğun düşünceler içinde olmanız, sizi gerilimli ve tedirgin yapıyor. Olayları gözünüzde büyüterek, sorumluluklarınızın artmasına neden oluyorsunuz. Eleştirilere açık değilsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Aşk konusunda şanslısınız. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 48' 48" R
Ay
Terazi
28° 14' 09" R
Merkür
Koç
16° 09' 20"
Venüs
Koç
22° 37' 16"
Mars
Balık
24° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 48"
Satürn
Balık
15° 57' 08"
Uranüs
Boğa
21° 57' 47"
Neptün
Balık
28° 41' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 12"
Lilith
Başak
22° 35' 01"
True Node
Koç
15° 38' 53"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>