Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İyimsersin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında sana akıl vermek isteyenler olabilir. Onları dinlemek sana daha iyi gelebilir bugün. Normalde bu tür konularda başkalarının sözlerini dinlemesen de bugün çevrenden bu konuda destek alabilirsin.

Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunladışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek.

Bugün parasal konularda alacağın kararlar önemli olacak. Hem kendin hem de sevdiklerin için bazı masrafları düzenleyebilecek ve güzel bir maddi strateji izleyebileceksin. Para konularında güzel kararlar alacaksın bugün.

Bol bol su içmek ve iyi bir egzersiz programına sahip olmak kaslarını daha da kuvvetlendirecek. Bugün hem hareket kabiliyetini arttırmalı hem de daha fazla su tüketerek vücudundan toksinleri atmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatındaki gerginlikleri bir kenara bırakman gereken bir gün olabilir. Daha keyif aldığın konulara odaklanmak ve maddi kaygıları bir kenara bırakmak güzel bir gün geçirmeni sağlayacak.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyalleşmek ve sevdiklerinizle bağlantı kurmak için harika bir gün! Yaratıcılığınızın yüksek seviyede olduğunu göreceksiniz. Kendinizle başbaşa kalarak sessiz bir ortamda zaman geçirin. Kariyeriniz için çok önemli olacak bir kişiyle tanışacaksınız. Tüm olasıklara açık olun.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolabını biraz elden geçirme zamanın gelmiş olabilir, bazılarını ayırıp ihtiyaç olan kişilere verebilirsin. Sosyal yaşamında atak yapacağın bir gün olabilir, yine de rakiplerinin gözüne kendi yeteneklerini çok parlatmaman gerekecek. İspatlanmasını beklediğin bir konuda bilgi alman mümkün olabilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir sorun olduğunu fark ettiğinizde bunu es geçmek o sorunu çözmeyecektir. Bugün sorumluluğu alın ve kendinize bu kötülüğü daha fazla yapmaktan vazgeçin. Maddi konularda değerlendirmeler ve yatırımlar yapmak, gelecekte sıkıntılı günler yaşamanızın önüne geçecektir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi ailevi açıdan ilgilendiren bir konu ya da plan üzerinde durabilirsiniz. Duygularınızı paylaşabileceğiniz imkanlar da var.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada keyifli paylaşımlar yapabilme potansiyelinizin olduğu bir gündesiniz. Bunun keyfini...

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı ortamlarda kendini ifade etmeyi her şeyden çok isteyebilirsin. Bu sebeple de hislerin çok ön plana çıkabilir ama kontrollü davranmayı unutmaman da önem kazanacak. Hislerini gözden geçirip insanlara aktarabilmelisin bugün.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer sorunlar çözülebiliyorsa neden endişelenesiniz, çözülemiyorsa bunu niçin endişe edesiniz? Size gösterilen adımlarla ilgili her şeyi bilme ihtiyacınızın pençesinden kurtulun. Attığınız sihirli bir adım siz farkına bile varmadan sizi bir diğerine götürebilir ve çok geçmeden mucizevi bir şekilde köprünün diğer tarafında olabilirsiniz. Alışılmadık bakış açınız en büyük gücünüzdür, bu yüzden düşüncelerinizi cesaretlendirin. Harekete geçin, insanlarla tanışın, onlara hikâyenizi anlatın ve evrenin size bunlarla uyumlu fırsatları size getirmesine izin verin. Siz zihninizi serbest bıraktıkça hayalleriniz daha da renkli bir hal alacak.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınıza ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız. Onların görüşlerine tepki göstermeden, isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir. Kardeşlerle veya yakın çevrenizle iletişim kurabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 32' 46" R
Ay
Başak
06° 14' 39"
Merkür
Koç
17° 40' 17"
Venüs
Koç
17° 13' 34"
Mars
Balık
21° 05' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 34"
Satürn
Balık
15° 31' 39"
Uranüs
Boğa
21° 43' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 56"
Lilith
Başak
22° 05' 54"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>