Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gösterişli! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Farklı bir ortamda yeni bir flört seni daha iyi hissettirebilir. Bugün aşk konularında daha açık olmalı ve dış etkilere kendini kapatmamalısın.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Parasal konulara dikkat etmek ve hesapları doğrulamak vaktini alabilir bugün. Ancak büyük masrafları engellemek ve hatalar yapmamak için bugün parasal olan her şeyde dikkatli olman gerekecek.

Vücuduna dikkat etmen ve nazik olman gereken bir gündesin. Egzersiz konularına önem veriyorsan eğer bugün vücudunu fazla yormadığına emin olmalısın. Kaslarının esnekliğini koruması gereksiz ağrılardan seni kurtaracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlara kibar davranmalı ve onların kalbini kazanmalısın. Çevrendeki insanlara incelikli davranışlarda bulunman hiç beklemediğin kapıların sana açılmasını sağlayabilir. Bugün sosyal ilişkilerinde dikkatli olmalısın.

7 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün çevrenizde olup biten olayları anlamlandırma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Maddi ve finansal konular bugünün gündem maddesini oluşturacak. Hiç beklemediğiniz bir yerden gelecek olan kariyer teklifini bütün detaylarını göz önünde bulundurarak düşünmelisiniz.

7 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertesi günün yorgunluğunu sabah odaklanacağın konularla aşabileceksin. Ancak planlarının içine hiç ummadığın konularda dâhil olabilir. İlişkilerinde bugün ne istediğini bilmeyen kişilerden ya uzak duracaksın ya da sözlerini eksik etmeyeceksin. Diplomatik bir yaklaşım ilişkinde seni farklı bir noktaya taşıyabilir.

7 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak tatmin olmadığınız bir ilişkiyi sürdürmeye inat etmemelisiniz. Mutlu olmak isterken kendinizi zorladığınız ya da karşı taraftan bunu hissedeceğiniz bir durum söz konusu olduğunda bunu değiştirmelisiniz. Kendinizi daha iyi ve sonuç odaklı konulara yönlendirin.

7 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa bir konuda karar almak söz konusu olabilir. Parasal konular ve ihtiyaçlarınız üzerinde daha fazla durabilirsiniz.

7 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve aile konularında karmaşık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve insanlarla olan durumlar bugünlerde size oldukça karmaşık gelebilir...

7 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişim bugün daha da ön plana çıkabilir. Kimle neyi konuşacağın, nasıl konuşacağın özen gerektirebilir. Sevdiğin insanlara öncelik vermek, onlarla muhabbet etmek sana çok iyi gelirken,konusunda önem kazanan kişilere zaman ayırmak da daha verimli bir gün geçirmene vesile olacak.

7 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda uğraşmakta olduğunuz bir sağlık sorununa yanıt bulmak için derinlere bakmanız gerekebilir. Çabalarınız en azından kısmen daha çekici bir görünüm istemekle motive olsa da bu durum muhtemelen daha büyük problemlere de yol açıyor. Başkalarının size vermeye çalıştığı cevaplardan memnun olmayabilirsiniz, bu yüzden bir değişiklik için kendinizi dinleyin. Probleminiz hakkında konuşma şekliniz, yangını gerçekten neyin körüklediğine dair önemli ipuçları içerebilir. Bugün ayrıca hayatınızdaki herkesi olayları sizin tarafınızdan görmeye ikna etmeyi son derece kolaylaştıracak. Günün sonunda neyin daha doğru olduğundan emin olmayabilirsiniz ancak en azından anlaşıldığınızı hissedeceksiniz.

7 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı bir mizacınız var.

7 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

7 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Bahsettiğim konulardan dolayı ani harcama yapabilirsiniz. Bazı sağlık konuları, enerji düşüklüğü, halsizlik meydana gelebilir. Harika bir gün dilerim.

7 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

7 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 57" R
Ay
Yay
07° 19' 26"
Merkür
Koç
16° 01' 55"
Venüs
Koç
26° 30' 27"
Mars
Balık
26° 54' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 50"
Uranüs
Boğa
22° 08' 24"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 06"
Lilith
Başak
22° 55' 60"
True Node
Koç
15° 31' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>