Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mutluluğun Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda kendi iç sesini daha fazla dinleyeceğin bir gün. Eğer hoşlandığın bir kişi varsa bu kişi ile alakalı hayallere dalarken bulabilirsin kendini. Bu kişiyi tanımak ve gerçekte nasıl bir insan olduğunu anlamak için hayallerden uzak durmalısın.

İlerde daha iyi değerlendireceğinizi düşündüğünüz fırsatlar, elinizden kayıp gidebilir. Garip bir şekilde şansınızı erteliyorsunuz. Verimsiz bulduğunuz toplantıları verimli hale getirmek biraz da sizin elinizde.

Maddi konularda daha fazla insan ile konuşabilir ve daha güzel çözüm yolları bulabilirsin. Parasal olarak kafanı sıkan mevzuları tek tek yoluna koymaya başlayacağın ve bunun için de daha sosyal olacağın bir gün.

Vücudunu dinlendirmek için daha fazla zaman harcaman gerekebilir. Esneme hareketlerine odaklanmak ve kaslarının daha rahat olduğundan emin olmak için dikkat etmen gerekecek. Bugün kasların için bir şeyler yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanların fikirlerine uymaktansa kendi fikirlerini öne çıkarmalısın. Başkalarının kararlarına karşı çıkmak ve kendi isteklerini yerine getirmek için adımlar atmak sana daha iyi gelecek.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ayın ilk yarısında, zihniniz oldukça açık olacak. Bu süreç boyunca fikirlerinizi açıkça ifade edebilir ve derin diyaloglara girebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bugün tarif edemeyeceğin kadar yüksek bir enerji var. Erkenden güne başlamak için nedenlerin olabilir. Parasal konularda daha etkili yöntemlere başvuracaksın. Fikrinden ilham aldığın kişilerle bir arada olabilirsin. Eğer birlikteliği olan bir Boğa burcuysan partnerinindurumu ve kariyer konuları gündemine gelecek.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizde endişe uyandıran, rahatınızın bozulacağını düşündüren konulara karşı yeni bir bakış açısı geliştirmelisiniz. Ufkunuzu genişletin. Direnç göstermek yerine yaşam standartları geliştirecek insanların ve konuların varlığı kabul etmeyi seçmelisiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında mutlu hissedeceğiniz bir zamandasınız. Aşk hayatınıza dair bütünü ile güzel haberler alacak ve girişeceğiniz aksiyonlarda başarılı...

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık senin günlerin başladı. Bugünden itibaren yolundaki engellerin daha da azaldığını hissedebilirsin. Hayatını yeniden inşa edebilirisin. Gökyüzünün desteği yanında olacak, bugün bu tür enerjileri daha fazla hissedebilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile büyüğünüz veya saygı duyduğunuz biri şu anda sizi geliştirmek için biraz üzerinize geliyor gibi hissettirebilir. Muhtemelen başarabileceğinizi düşündüğünüz bir sorumluluğu size veriyorlar veya fikirlerinizin farklı olduğunu bildikleri bir konuda sizi daha yüksek sesle konuşmaya zorluyorlar. Sadece öğrenmenize yardım etmeye çalışıyor olabilirler ancak güçlerini kötüye kullanıyor ve sizi utandırmaya çalışıyor gibi hissettirebilirler. Sizinle konuşma biçimleri sizi yansıtmayacak ancak yanıt verme şekliniz yansıtacak! Sakin olun ve zarafetle karşılık verin. Özellikle de ne hissettiğinizden tam olarak emin değilken sert tavırlardan uzak durmaya çalışın.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. Bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini “kendin” gibi hissettiğine emin ol.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları düşünceleriniz doğrultusunda gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Dar kalıplar içinde çalışmayı sevmiyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 31" R
Ay
Terazi
29° 50' 06" R
Merkür
Koç
16° 08' 02"
Venüs
Koç
22° 47' 02"
Mars
Balık
24° 34' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 38"
Satürn
Balık
15° 57' 53"
Uranüs
Boğa
21° 58' 13"
Neptün
Balık
28° 41' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 40"
Lilith
Başak
22° 35' 53"
True Node
Koç
15° 38' 45"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>