Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişi Arkanda Bırakıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki konuşmalarda biraz daha dikkatli olman gerekebilir. Hem seçtiğin kelimeler hem de tavrın karşındaki insanı fazlasıyla etkileyebilir. Bu etkinin iyi olması için dikkat etmeli ve kelimeleri dikkatle seçmelisin.

Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir.

Maddi konularda kendine göre adımlar atman daha iyi olabilir senin için. Kendi paran için kendi yolunu izlemen, etrafındaki insanların sözleriyle hareket etmenden faydalı olacak. Bugün kendine güvenmelisin.

Bugün kendine nazik davranmak ve vücudunu fazla yormamak daha iyi bir fikir olabilir. Kaslarının gerilmesi ve ağrılara karşı dikkatli olmalı ve esneme hareketleri ile kendine dikkat etmelisin. Bugün ağır egzersizlerden uzak durman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla konuşurken dikkatli ve sakin yaklaşman gerekecek. Bazı şeyleri gözlemlemek ve hemen tepki vermemek senin için daha iyi olabilir. Ani tepkiler ve hızlı müdahaleler ile daha sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün hobilerinizi geliştirmek ve kendinizin daha öncesinde fark etmediğiniz yönlerinizi bulmak için mükemmel bir zaman. Kendinizle başbaşa kalın ve iç dünyanınıza yönelerek geleceğe dair isteklerinize ve arzularınıza kulak verin.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinle geleceğini sürekli olarak kıyaslamak aklını karıştırıyor. Geçmişe bir sünger çekmenin zamanı sence de gelmedi mi? İş konusunda yatırımların artıyor aynı oranda yaptığın araştırmalarda artış gösteriyor. Ailevi sorunların çözülmesi psikolojik olarak rahatlamanı sağlıyor.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelişmeye açık olduğunuz fakat bunu bir sebepten reddettiğiniz konularla yeniden ilgilenmeniz gerekebilir. Düzeninizin karşısında duran insanlara ve durumlara karşı daha anlayışlı ve makul olmanız beklenebilir. Planlarınızın neden yürümediğini anlamak ve bunları daha iyi hale getirmek için iyi bir hazırlık günündesiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle anlaşma yapmanız gerekebilir. Zihinsel olarak kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızda bu durumdan etkilenebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmalısınız. İşlerinize yön kazanmak için fırsatlar var.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partneriniz gönlünüze girmek için çaba gösterse de yoğun istek ve başarı arzunuzdan onu fark etmeyebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel fırsatlarla dolu bir gün. İletişim kurma şekline dikkat ettiğin sürece kazanan sen olabilirsin. Yapıcı davranmak her türlü işine gelecek. Bugün kendi hayatını kendin yönlendireceksin, bunu unutma.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok yakında oldukça şükran duyacağınız bir sürpriz veya hediyeyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle maddi getirisi olan bir fırsat veya sizi bir yükten kurtaracak olan bir jestle karşılaşabilirsiniz. Hatta bir süre önce çok isteyip sonra unuttuğunuz bir şey şimdi ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizle derin ve iyi sohbetler de mümkündür, bu yüzden arkanıza yaslanın ve evrenin sizinle paylaşmak istediği hediyelerin tadını çıkarın. Bunu, bir süredir verdiğiniz çabaların ve çektiğiniz acıların bir tesellisi olarak görebilirsiniz. Aslında hiçbir şey size karşılıksız olarak verilmiyor. Sahip olduğunuz ve kazandığınız her şeyin bedelini çoktan ödediniz, gönül rahatlığıyla eğlenebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli ve mantıklı olacaksınız. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda, değişik organizasyonlar ortaya çıkarken, sizi destekleyen kişilerle bir araya geleceğiniz günler olacak. Oldukça keyifli günler geçireceksiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün evinizle, ailenizle ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Fevriliklere dikkat çünkü fırsatlarınızı tepebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sezgilerinize güvenin. İkili ilişkilerinizde dikkat çekici yakınlaşmalar söz konusu. İşinizle ilgili kafanızdaki bir fikri hayata geçirecek enerjiye sahip olmanıza rağmen, sizi engellemek isteyen kişiler olabilir. İş hayatında çeşitli zararlara karşı dikkatli olmanızda ve fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Kendinizi uzun vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 44"
Ay
Akrep
22° 18' 51"
Merkür
Koç
26° 22' 42"
Venüs
Balık
21° 23' 57"
Mars
Balık
04° 50' 17"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 32"
Satürn
Balık
13° 16' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 01"
Lilith
Başak
19° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>