Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı konularda fikir ayrılıkları olabilir. Sevdiğin kişinin hiç beklemediğin bazı ifadeleri canını sıkabilir. Ancak bu durumda nasıl tepki vereceğin daha önemli olacak. Farklı fikirlere anlayış ile yaklaşman gerekecek bugün.

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

Maddi konularda güzel gelişmeler seni bekliyor olacak. Hiç beklemediğin bir anda eline geçen bir para veya bir süredir alamadığın emeklerinin karşılığı bugün seni mutlu edebilir. Kazançlar konusunda güzel bir enerjin olacak.

Kaslarını gevşetmek, daha fazla uyku çekmek ve zihnini boşaltmak ihtiyacın olan şey olabilir. Bugün kendine vakit ayırmak ve iyi bir banyo yapmak bütün bu ihtiyaçlarına iyi gelebilir. Uykudan önce sıcak bir duş kendini daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin kontrolünü bırakman sana daha iyi bir enerji sağlayacak. Kontrol edemediğin şeyler için üzülüp kaygılanmak yerine sahip olduğun güzellikler için şükretmek, gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün mesleki yönünüz konusunda biraz kararsız olabilirsiniz. Motivasyonunuz uyarı vermeden kayboldu. Peki ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Kendinizi daha iyi bir şekilde ifade edebildiğiniz projelere dahil olmanız gerekebilir. Yalnızca ilgi alanlarınızı ilgilendiren dar kapsamlı projeler artık ilginizi çekmiyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerektiğinde değer verdiğin kişilere karşı da ‘Hayır’ diyebilmenin önemli olduğunu düşüneceksin. Bu durum tabiri caizse dip dalga etkisi oluşturabilir. İstemesen de bazı sorunların seni epey yoracağı bir günde olabilirsin. Çözüm odaklı ve pratik tavırlar sorunları aşman konusunda sana yardımcı olacak.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir konuşma yaptığınızda bunun sonrasında neler olacağını da düşünmelisiniz. Bugün arkasını düşünmeden giriştiğiniz herya da dahil olduğunuz her olayın sizden bir beklentisi olabilir. Sakin kalın ve bu konudaki endişeleri kenara bırakarak mantığınızın gücünü kullanın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde yaşanan olaylar gün boyunca pek çok açıdan sizi bağlayabilir. Kardeşlerle ilgili uğraşlar yanında günlük işlerin daha planlı ilerletilmesi gerekebilir. Karamsar düşüncelerden sıyrılmalı, yeni başlangıçlara hazırlanmalısınız. Zira eğitim çalışmalarınızda önemli bir dönemdesiniz. Sizi sorumluluk almaya iten zihinsel konular zorlayıcı olacaktır.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen her ne olursa olsun istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını yeniden yapılandırmaya başladığın bir dönemdesin. Etkisi aylarca sürecek günler başlıyor. Bugünden itibaren daha net kararlar alarak bir şeyleri iyi bir hale sokmaya odaklanabilirsin. Küllerinden yeniden doğacaksın bugün.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir rüya sizi daha zorlu hedeflerinize ulaşmaya teşvik edebilir. Kendinize olan inancınızı güçlendiren ve ulaşılmaz olduğunu düşündüğünüz yaşam tarzlarını potansiyel olarak öne çıkaran manevi bir deneyime hazır olun. Kendinizi gelecekteki bir kariyerde veya size daha uygun bir yaşam tarzıyla hayal edebilirsiniz, belki de kendinizi içinde görene kadar onu ne kadar istediğinizi bile fark etmemişsinizdir. Tecrübesizlik yüzünden kendinizi geri tutmayın! Bunun yerine, ihtiyacınız olan deneyimi kazanmak için somut adımlar atın. Unutmayın ki herkes aynı noktadan başlıyor ve sadece kendine güvenip vazgeçmeyenler kazanıyor!

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı da giderme ihtiyacı içindesiniz.Ortak çalışma içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorduğunuz sorular, karşınızdaki kişinin defansif bir tutum takınmasına sebep oluyorsa, büyük ihtimalle karşınızdaki kişi kendisini suçlu hissediyordur. Eğer birisinden bir konuda şüphe duyuyorsanız, bunu kendisinin açıklaması için ona bir fırsat tanıyın. Gerçeği öğrenmenin en doğru yolu bu olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sorumsuzlukları yüzünden çok sıkıntı çekiyorsunuz. Her yolu denemenize rağmen bir çıkış yolu bulamadınız. Son kararı vermek yine size düşüyor! İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha dikkatli olun. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyor ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 26' 47"
Ay
Akrep
15° 29' 05"
Merkür
Koç
26° 06' 22"
Venüs
Balık
20° 42' 44"
Mars
Balık
04° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 30"
Satürn
Balık
13° 13' 08"
Uranüs
Boğa
20° 37' 41"
Neptün
Balık
27° 46' 54"
Plüton
Kova
01° 48' 51"
Chiron
Koç
18° 45' 04"
Lilith
Başak
19° 42' 58"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>