Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişiklik İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi güzelleştirmek için biraz çaba sarf etmen gerekebilir bugün. Her zamanki doğal iletişim ve uyum bugün tıkanmış olabilir. Bunu sakince çözmek ve sıkıntıları gidermek sana düşebilir.

İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilmeniz, diğerlerinin yaptığı gibi detaylara takılmamanıza bağlı. Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz söz konusu.

Maddi konularda çevrendeki insanlarla fikir ayrılıklarına düşebilirsin bugün. Herkes kendi isteğini ön plana çıkarmaya çalışabilir. O yüzden bugün maddi konularda tartışmalardan kaçınmalı ve daha az insan ile muhatap olmalısın bu konuda.

Sıcak bir banyo, kaslarının üstündeki gerginliği atman için iyi bir etki sağlayabilir. Bol bol su tüketmek ve derin nefes egzersizleri de öyle. Bugün zihnini boşaltmak ve duygusal gerilimi atmak için çaba göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığına özen göstermen gereken bir gündesin. Bazı ağrıları "nasıl olsa geçer" diye görmezden gelmek katlanarak gelmelerine sebep olabilir. Sağlığını ön planda tutmalı ve sıkıntı yaşamamak için önlemler almalısın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız, komşunuz ya da akrabanızdan bazı rahatsız edici düşünceler duyabilirsiniz. Bu kişinin bir şeye morali bozuk olabilir ve bu konudaki hislerini size aktarımıyor olabilir. Onu anlatmaya teşvik etmek için doğru zaman şu an değil. Sdarıldığı kişi siz değilsiniz, fakat onu zorlarsanız size de darılabilir. Biraz uzak durun ve bırakın onu rahatsız eden şeylerle kendi hesaplaşsın. Hazır hissettiğinde sizinle konuşacaktır.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan ilişkide inişler çıkışlar yaşamak istemiyorsun. Dengeli bir ilişki için onunlar bütün sorunları masaya yatıracağın bir konuşma yapabilirsin. Önüne çıkan fırsatların hangisini değerlendirmeye alacağın konusunda aklın karışabilir. Hayatında değişiklik yapmak istiyorsun. Fakat bunun hemen olmayacağının farkındasın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorluk yaşamadan kolaylığın değeri anlaşılmayacaktır. Bunu iyi bildiğinizi düşünseniz de bazen bildiklerinizi tekrar etmeniz gerekebilir. Böylece her seferinde atladığınız detayları daha iyi görme şansınız olacaktır.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da ailenizi ilgilendiren konularda daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel sürtüşmelere kapılmamalısınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın her alanından keyif alacağınız bir gündesiniz. Hayatın hep güzel yönlerini görme fırsatı yakalayacak, bundan da mutluluk duyacaksınız...

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının kontrolünün senin kendi ellerinde olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. Başkasının söz hakkı olduğunu düşünmemelisin. Hayatın ile alakalı alacağın büyük kararlarda kendini gözeterek hareket etmen doğru olacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezginiz sizi güvende hissettirecek şeylere yönlendirse de günün koşuşturmacasına buna izin vermeyebilir. Peşinden koştuğunuz hayalleriniz var ama tam da başarıya hazır olduğunuzu hissettiğiniz anda biri veya bir grup insan özgüveninizi sarsıyor gibi görünüyor. Bu kişiler rakipleriniz, üstleriniz ve hatta arkadaşlarınız olabilir. Siz yine de yükse bir sesle kendi fikirlerinizi belirtmekten geri durmayın. Alışılmışın dışında, herkes için kolay olmayan bir yolu seçiyorsunuz ve bu konuda kendine güvenmeyen insanlar size de güvenmeyecektir. Neyse ki gelecekte kendinizi kanıtlamak için daha fazla şansınız olacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli bir sosyal yaşam içinde olduğunuz için, sadece size ait olan zamanlarda kısa bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Bugün uzun süredir beraber olduğunuz yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirebilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok fazla endişe duymak, sırtınızda ağır bir yük taşımak gibidir. Ona daha fazla odaklandığınızda, gittikçe daha ağır bir hal almaya başlar ve bu durum kısır döngüye dönüşür. Bundan çıkmanın yolu, bunu kırmaktan geçiyor. Aklınıza ne zaman bu düşünceler geldiğinde, bundan uzaklaşın! Kendinize güvenin, siz bu güce sahipsiniz!

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, başkalarının yanında size karşı özensiz davrandığını düşünerek, gitgide ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 35" R
Ay
Yay
21° 46' 37"
Merkür
Koç
16° 11' 10"
Venüs
Koç
27° 53' 38"
Mars
Balık
27° 46' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 13"
Satürn
Balık
16° 20' 60"
Uranüs
Boğa
22° 12' 13"
Neptün
Balık
28° 49' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 57"
Lilith
Başak
23° 03' 29"
True Node
Koç
15° 27' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>