Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fikirlerin Değer Görüyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konusunda güzel sürprizlerle karşılaşabilirsin bugün. Hiç beklemediğin bir anda yeni birisiyle tanışabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişi ile aranda güzel ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

İş ve para konularında senin gibi düşünen birisi ile daha fazla muhatap olmak isteyebilirsin bugün. Parasal konularda ortaklıklar yapmak bu kişi ile daha iyi gelebilir sana. Bu güzel fırsatı değerlendirmek senin maddi durumlarına iyi bir şekilde yansıyacak.

Sebze tüketimini arttırmak ve bol bol su tüketmek sindirim sisteminin ihtiyacı olan şey olabilir. Daha fazla lifli gıdalar tüketmeli ve yediklerini dikkatle seçmelisin. Sindirim sistemini yormaman gereken bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığın üst seviyede olacak bugün. Halletmen gereken meselelere güzel yaklaşımlarla gelebilecek ve birçok konuyu tek seferde halledebileceksin. Çevrendeki insanlara ışık saçacaksın bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir gruba katılmak için güzel bir gün. Sosyalleşmenin yanında yeni insanlarla tanışmak kendinizi ifade etme konusunda bambaşka kapıların açıklamasına yardımcı olacak. Bu durum sevdiklerinizle aranızda oluşan mesafelerini de bir anda azaltacak.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda oldukça tecrübeli olman çalışma arkadaşlarının senin fikirlerini önemsemesini sağlıyor. Öyle ki hafta sonu da seni rahat bırakmıyorlar. Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan aklında yatırımların ile ilgili birçok soru işaretine sahipsin. Şu sıralar odaklanma sorunu yaşıyorsun. Çocuk sahibi bir Boğa burcuysan bütün gününü çocuklarına ayırmak isteyebilirsin.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için değerli ve önemli olan ne ise buna odaklanmak motivasyonunuzu hep taze tutar. Bu yüzden odak noktanızı kaybettiğinizde ya da işinizle ilgili arayışlarınız olduğunda nereye bakmanız gerektiğini unutmayın. Ekonomik bir problem söz konusu ise bunun çözümü için yeni fikirler geliştirebilirsiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ya da çocuklarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ancak bazı sıkıntılar ya da kısıtlamalar da gündeme gelebilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtimallere karşı kendinizi açık tutun ve somut olmayın. Gerçekçi yaklaşımları bir noktaya kadar geride bırakmalı ve hayal gücünüze şans tanımalısınız...

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 1. evinde yani kimlik ve kişilik evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Toplumdaki yerine ayna tutacak. İkili ve ortaklı ilişkileri gündemine taşıyabilir. Unutma güneş tutulmalarının etkileri uzun solukludur.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçgüdülerinizi tamamen serbest bırakmak, tehlikeli bir kafa karışıklığına yol açabilir. Sorumluluklarınızı ne kadar göz ardı etmek isteseniz de, gerçekten gerekli olan şeyleri halletmek ve daha sonra tamamen özgür kalıp zamanınızın tadını çıkarmak daha mantıklı olacaktır. Kalabalık bir topluluğu içeren planlar yaparken insanlar arasındaki çatışmalar, içinizdeki diplomatı ortaya çıkaracak ve olağanüstü iletişim becerilerinizi daha da geliştirmenizi sağlayacaktır.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama bir taraftan ani güzel gelişmeler de gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 23"
Ay
Kova
17° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 35' 40"
Venüs
Boğa
02° 59' 07"
Mars
Koç
00° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 01"
Satürn
Balık
16° 42' 58"
Uranüs
Boğa
22° 26' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 58"
Lilith
Başak
23° 30' 59"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>