Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mutlu Olmak Senin Elinde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile iletişim kurmak seni yorabilir bugün. Bazı konuları kendi içinde halletmek ve sevdiğin kişiye yansıtmamak senin için önemli olacak. Ancak aranızdaki iletişime dikkat etmen ve onunla daha dikkatli konuşman sana daha iyi gelebilir.

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Bugün maddi konularda güzel bir kâr elde edebilirsin. Cebine düşündüğünden daha fazla para girmesi keyfini yerine getirecek. Bu güzel kazancı iyi değerlendirmek ve gereksiz masraflar yapmamak ise sana kalmış.

Zihnini boşaltmak ve nasıl hissettiğine odaklanmak, vücudunun dengesini korumanda etkili olacak. Zihinsel ve bedensel bütünlüğe ulaşabilmek için duyguları ve düşünceleri de göz önünde bulundurmalı ve stresi vücudundan atabilmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla ilgilenmen gerekebilir. Yardıma ihtiyacı olan sevdiklerinin işlerine yardım etmen ve onlara destek olman aranızda daha güzel bir bağın oluşmasını sağlayacak. O yüzden etrafında olan bitene dikkat etmelisin bugün.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün hane ve ev halkıyla alakalı olarak bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı değerli eşyalarınızı kaybetme durumunuz söz konusu olabilir. Kafanızı toparlamak için kendinize biraz zaman tanımalısınız. Kendinizle başbaşa kalmak bu dağınıklık durumları atlatmanıza yardımcı olabilir.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Depresif insanlar bugün seni aşağıya çekebilir. Oldukça kendine dönük ve bireysel hareket edebilirsin. Kısa yolculuklar ve ziyaretler günün büyük bir kısmını yolda geçirmene neden olabilir. Doğum günü olan Boğa burçları, sürpriz buluşmalara ve ilginç hediyelere hazır olsunlar!

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak adına günübirlik ya da kısa süreli tatil planları yapabilirsiniz. Bunu uzun süredir erteliyor olmanın getirdiği yorgunluk hissini bahane etmeyin. Ayağa kalkın ve kendinizi mutlu edecek sebeplerin peşine düşün.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konulara, evlilik hayatınıza daha fazla özen gösterin. Karşılıklı beklentiler vurgulanıyor.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz ancak arkadaşlık ilişkileriniz ağır basabilir. Bazı konularda söylemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde...

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanları anlaman senin için zor olabilir bugün. Empati yapmakta zorlanabilirsin. Zira sana da empati yapıldığından emin olmaman olası. Bir şeyleri kıyaslamayı bıraktığın sürece bazı konular daha rahat konuşulabilir.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıklı olmak adına yeni bir yaşam tarzına sürükleniyor olabilirsiniz. Tüm arkadaşlarınızın yaptığı zorlu bir diyet veya egzersiz programına uyma konusunda baskı hissedebilirsiniz. Dikkatli olun, vücudunuz bu tür isteklere isyan edebilir. Deneyimlerinizle başkalarına haklı çıkarmaya çalışmak yerine, sadece geri çekilin ve yaygara geçene kadar sessizce kendi işinizi yapın. Hem ruhsal hem de bedenen herkesle aynı ihtiyaçlara sahip değilsiniz ancak kimseyi de buna ikna etmenize gerek yok. Kendi seçtiğiniz yoldan yürürken bahar çiçekleri gibi açıldığınızda, herkes zaten bunu fark edecek.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine, onlara güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Son günlerde her şeye çok çabuk kırılıyorsunuz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yokuş çıkmak, yokuş inmekten her zaman daha zordur. Ancak her yokuşu mutlaka bir inişi vardır. Son dönemde yaptığınız şey her ne ise sizi çok yorabilir, zorlayabilir. Kendinizi çaresiz hissettiğiniz anlarda, bunun yakında biteceğini düşünerek motivasyon bulabilirsiniz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>