Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbinin hızla çarpmasına hazır ol, kapıda yeni bir aşk olabilir çünkü. Bugün yeni etkilere kendini daha kolay açabilecek ve aşk konularında daha pozitif olacaksın. Seni çok etkileyen birisi ile tanışman olası.

Bir çıkış arayışınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızdaki nedenlerin içinde az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Maddi konularda güzel sonuçlara varmak için kendinde güzel bir enerji bulacaksın bugün. Etrafında olan bitene daha fazla dikkat edebilecek ve daha üretken bir gün geçireceksin. Bugün parasal konularda şanslı olacaksın.

Canının sıkkın olduğu zamanlarda vücudunda biriken stres miktarı kaslarında gerginliklere yol açabilir. Bu gerginlikleri aşmak için bugün daha çok esneme hareketleri yapman gerekecek. Ağır hareketler yerine esneme hareketleri sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanı toplamak, dinlenmek ve yeni kararlar almak senin için önemli olacak. Özellikle parasal konulara odaklanabileceğin bir gündesin. Daha fazla para harcamak isteği ile bazı yeni kararlar alabilirsin.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün olayları gözden geçirmek için fazlaca fırsatınız olacak. Bu nedenle kendinizi daha iyi bir şekilde anlamlandırma şansına sahip olacaksınız. Özellikle ikili ilişkilerde kontrolü elinize alıyorsunuz. Bu durum bazı meseleleri çözmek için kendinize yeni imkanlar tanımanıza yardım edecek.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün havası aynı senin gibi açık sözlü ve yürekli olan kişileri destekliyor. Hem maddi olarak koşulların için çabalamak hem de ilişkilerinde yapıcı olman, insanları etkiliyor. Eğer eşinin kardeşleriyle sorunların varsa ona yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Dengeleri bugün oturtmak senin için zor olmayacak. Bazı açıklamaları örtbas etmek mümkün olmayacak.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden gelecek öneriler başka açılardan düşünmenize yardımcı olabilir. Sizin fark etmediğiniz bir konunun önünüze gelmesi, hem zaman kazanmanızı hem de daha hızlı yol almanızı sağlayacaktır. Birbirinizi yapıcı olarak desteklediğinizde zor gibi gelen her şeyin kolaylaştığını, aslında zaten kolay olduğunu fark edebilirsiniz.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Ailevi konularda ön göremediğiniz olaylar gündeme gelebilir. Alım satımlar için uygun bir gün değil. Anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde eşinizle ya dabirliği içinde olduğunuz kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha nazik ve anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. İkili ilişkilerde risk alan ve kendisini kontrol etmekte güçlük çeken yönleriniz...

4 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla iletişime geçememek seni üzebilir. Bugün bu konulara odaklanarak çözüm üretmek isteyebilirsin. Çevrendeki insanlarla daha iyi bir iletişim kurmak sana düşebilir.

4 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korkular dramatize edilebilir. Yaptığınız herhangi bir eylemi felaket gibi görüyor, şu anda yapılan küçük hataları gözünüzde büyüterek gelecekte olabilecek kasvetli sonuçlarla varıyor olabilirsiniz. Eylemlerinizin olası olumsuz sonuçlarını görmek, olumlu sonuçlarını görmekten daha kolaydır ancak hiçbir eylemde bulunmamak da size istediğiniz geleceği getirmeyecektir. İnisiyatifi ele alın, çünkü yola çıkmazsanız kimse hayallerinizi sizin için yerine getirmeyecek. İlerlerken bazı tümseklerle karşılaşmanız normal ancak tökezlediğiniz noktada ayağa geri kalkmak için gereken her şeye de sahipsiniz.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnızlıktan hoşlanmıyorsunuz, birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içindesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakınınızdaki bir kişiye karşı büyük bir güvensizlik duygusu taşıyor olabilirsiniz. Peki acaba bu güvensizlik karşınızdaki kişiden değil de sizden kaynaklanıyor olabilir mi? Bazen duygularınızı tanımak için onlar üzerine biraz düşünmeniz gerekebilir.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.

4 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 08"
Ay
Akrep
18° 02' 20"
Merkür
Koç
26° 12' 46"
Venüs
Balık
20° 58' 11"
Mars
Balık
04° 34' 05"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 08"
Satürn
Balık
13° 14' 33"
Uranüs
Boğa
20° 38' 16"
Neptün
Balık
27° 47' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 48"
Lilith
Başak
19° 44' 22"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>