Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Vizyonun Farklı Noktada Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında şanslı olacaksın. Güzel flörtleşmeler, aşk konularındaki muhabbetler ve genel anlamdaki yüksek enerjiler ilişkiler konusunda daha olumlu düşünmeni sağlayabilir. Bugün aşkta güzel sürprizler seni bekliyor olacak.

Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Bugün parasal bir kazanç elde etmek için değil ancak sosyal konularda güzel arkadaşlıklar edinmek için çabalaman sana daha güzel getiriler sağlayacak. Bir işte para yok diye gözardı etmek yerine sevdiklerine destek olmak sana daha iyi gelebilir.

Açık hava yürüyüşleri ve daha fazla hareket etmek sana güzel gelecek bir enerji sağlayacak. Zihnini boşaltmak ve vücudunun aktif olmasını sağlamak sağlığında iyi etkiler sağlayabilir. Bugün bol bol yürüyüş yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninin arı gibi çalışacağı bir gündesin. Birçok konuda farklı fikirler üretebilecek ve sorunlara yeni çözümler bulabileceksin. Bu durumun seni yormaması için keyifli konulara da odaklanman gerekecek bugün.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi enerjisel olarak daha düşük hissediyorsanız çevrenizde olanlara yeni bir gözle bakmayı deneyebilirsiniz.Duygularınızı kontrol etmeyi öğrenmezseniz, bir başkasının en ufak bir hareketi zihninizde kargaşaya neden olabilir. Bu yüzden kendi isztek ve beklentilerinize yönelmeyi tercih etmelisiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vizyonunu açacak gelişmelere vesile oluyorsun. Bugünden itibaren bakış açına yenilik katacak kişilerle ya da gruplarla birlikte hareket edebilirsin. Yeni gireceğin ortamlarda önerilerde bulunabilirsin. Evdeki düzeninle ilgili ufak tefek dokunuşlar planlayabilirsin. Fatura miktarından şikayetçi olanlar soluğu devlet dairesinde alabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir alanda eğitim almak, bilgili insanlarla bir araya gelmek size her zaman bir şeyler katabilir. Ne işe yarayacağını düşünmekle vakit kaybetmeyin. Çekincelerinizin size getireceği nimetleri düşünerek değil, düşüncelerinize rağmen yaptıklarınızla öğrenebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Değişen durumları öngörebilmeniz için olayları iyi anlamak gerekiyor. İşlerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yetersizlik duygusu gelebilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde de aktif pozitif durumlar meydana gelebilir. Özellikle öğlen saatlerinde aşk mesajları alabilirsiniz, eski sevgiliniz bile dönebilir...

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Taleplerini geri tutmaman gerekecek bugün. İstediğin bir şey varsa bunu ifade edebilmelisin. Kibarlık olsun diye veya doğru zaman değil diye ertelediğin şeyler seni üzebilir. Buna fırsat vermemelisin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hobileriniz size duygusal olarak da bir iyileşme fırsatı sunabilir. Boş vakitlerinizi her zamanki aktivitelerin dışında yeni ve yaratıcı bir şeyle doldurmaya çalışın. Ruhunuzu rahatlatmak ve özgürce ortaya çıkmasına imkân sağlamak kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik. Bununla birlikte, yukarıdan gelen bazı sorumluluklarla engellenebilirsiniz ve yapmak zorunda olduklarınıza dair bir umutsuzluğa kapılabilirsiniz. İlk aksilikte yelkenleri suya indirmediğiniz sürece çıktığınız yolun sonunu mutlaka getireceksiniz. Bazı konularda yakın çevrenizden yardım talep ettiğinizde bunun karşılık bulduğunu göreceksiniz. Bu şekilde düşündüğünüzden daha fazla zamanınız olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüştüğünüz kişilerin davranışları sizi şaşırtabilir, unutmamalısınız. Yaratıcılığınızı, arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir problemden uzak durup kendiliğinden çözülmesini bekliyor olabilirsiniz. Bazı çözümler, siz herhangi bir aksiyon almadan kendiliğinden gelir ancak bazen de sizin adım atmanız gerekir. Bu sefer de sizin harekete geçmeniz gerekebilir. Ufak da olsa bir adım attığınızda, çözümün zannettiğinizden çok daha hızlı gerçekleştiğini görüp şaşırabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>