Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İtinalı Olmak İçin Elinden Geleni Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Yeni ilişkilere açık olmak ve aşkta kalbini kapatmamak senin için önemli bir konu olabilir. Bugün etrafındaki bir insana fırsat vermen ve ona güzel bir şans tanıman kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir.

İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Parasal konularda etrafındakilerle bir yarışa girmemen gerekecek bugün. Alçak gönüllü davranmak ve maddiyatı konuşmamak daha iyi bir gün olabilir. Etrafındaki insanlarla maddi konuları konuşurken dikkatli olmalısın.

Daha fazla egzersiz yapmak vücuduna daha iyi etkiler sağlayabilir. Vücuduna iyi gelecek bir egzersiz türü bulmakta zorlanıyorsan eğer bugün bu konularda daha şanslı olabilirsin. Egzersiz konularını araştırmak için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde çokça vakit geçirdiğin ortamları düzenlemek, temizlik yapmak ve yeni dekorasyon çeşitlerini kullanarak zenginleştirmek seni daha da keyiflendiren bir şey. Bugün bu tür konulara daha fazla vakit ayırabileceksin.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün her zamankinden daha düşük bir enerjiyle güne başlayabilirsiniz. Bu durumun tüm gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Çünkü hayatın akışı içinde karşınıza çıkan sürprizleri değerlenmeniz gereken bir gündesiniz. Rahatlayın ve sorunlardan kısa bir sürede olsa uzaklaşmayı deneyin.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeye rağmen güne spor yapmak, yürüyüşe katılmak gibi dışa dönük başlayanlar olacak. Sevdiğin kişi yanındayken kendini güvende hissetmek sana iyi gelecek. Bugün uzun zamandan sonra birbirinize anlatacak çok şey olduğunu fark ediyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden Boğa burçları için disiplin öne çıkacak.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanların size nasıl yaklaşmasını istiyorsanız bunu öncelikle sizin sağlamanız gerekecektir. Beklentilerinizin yıkılmaması için duygularınızı doğru bir alanda ve doğru bir üslupla yansıttığınızdan emin olun. Eski arkadaşlarınızla buluşmak, birlikte vakit geçirmek size çevrenizde eksikliğini hissettiğiniz bazı duyguları hatırlatabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. Hedefleriniz için planlama yapabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Çıkar ve ihtiyaçlarınızın dışında sırf kapitalist olduğu için size hizmet etmeyen şeyler alabilirsiniz...

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarına şükretmek ve günün keyfini çıkarmak için iyi bir zaman. Bayramın ilk gününde genel olarak enerjini aile ve sevdiğin insanlara çevirebilirsin. Sakin ve keyifli bir gün geçirmek genel olarak sana iyi gelebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma hayatınız ve kendinizi dinlendirmek için harcadığınız vakit biraz dengesiz olabilir. İster tüm enerjinizi ve daha fazlasını işyerinize veya hedeflerinize harcıyor olun, isterse yapacaklarınızı planlamak ve enerji toplamak için çok fazla zaman harcayın, bu paylaşımı yeniden yapmanızı gerektirecek kadar bir dengesizlik söz konusu. Şimdi, hayatınızda yeni bir döneme girmek istiyor ve bu doğrultuda yeni planlar yapıyor olabilirsiniz ancak bu durumu ilk kez yaşamıyorsunuz. Ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz ve muhtemelen çok detaylı planlar da zaten işe yaramayacak. Asıl yapmanız gerekeni yapın, bir an önce işe koyulun!

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı doğru kullandığınız zaman kısa sürede sorunları çözüyorsunuz. Dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Düşüncelerinizi farklı ve kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, gündelik rutinlerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güçlü kararlar alabilirsiniz. Ayrıca kendinizle ilgili de önemli kararlar alabilirsiniz. Sözleriniz çok önemli olacak, söz büyüdür. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs’ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 01' 02" R
Ay
Başak
24° 01' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 53"
Venüs
Koç
19° 05' 05"
Mars
Balık
22° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 15"
Satürn
Balık
15° 40' 33"
Uranüs
Boğa
21° 48' 14"
Neptün
Balık
28° 36' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 13"
Lilith
Başak
22° 15' 56"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>