Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duyguların Yoğun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konularında sakin ve huzurlu bir enerji seni bekliyor olacak. Her gün aşk konusunda büyük mucizeler beklemek yanlış olur. Aşkta güzel olan şeyin sakin ve mutlu bir gün olduğunu hatırlayacaksın bugün.

Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

Maddi konularda kazançlar sağlamak için uğraş verdiğin konularda çevrendeki insanların fikirlerini çok önemseyebilirsin bugün. Etrafındaki insanların işlerin ile alakalı olumlu konuşması seni parasal konularda daha ileriyi düşünmeni sağlayabilir.

Etrafındaki insanlarla ters düşme kaygısı stres seviyeni arttırabilir bugün. Ancak kendi hayatına odaklanmak ve sadece kendin için güzel kararlar almak bu stresi atmanda etkili olacak. Bol bol su tüketerek de vücudundaki negatif enerjiyi atabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söylediğin her bir sözden attığın her bir adıma kadar dikkat etmen gerekecek bugün. Kendini korumak ve etraftaki gerginliğe karşı gardını almak için dikkatli olmalısın. İnsanlarla gereksiz muhabbetlere girmemelisin bugün.

5 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın gelecekte büyük kazanımlar elde edeceğiniz bir şey için korkularınızı yenmeniz istenebilir. Bu ilk bakışta kulağa iyi gelse de korkularınızı yenmek sizin için çok büyük bir adım olabilir. Eğer ne yapacağınızı bilemiyorsanız, düşünmek için biraz vakit isteyebilirsiniz.

5 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli anlaşmaların gündeme geldiği bugün kişisel ilişkilerinle öne çıkacaksın. Ortaklaşa karar verilmesi gereken konularda iyi niyet arayacaksın. Evli ya da ilişkisi olan Boğa burçları bugün ortak arkadaşlarla birlikte program yapabilirler. Bekar Boğa burçları ise uzun zamandır ilgi duydukları kişiyle yakınlık kurmak isteyebilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi istekleriniz ve rahatınız, ev/aile ortamınızla çelişebilir. İki durumdan da vazgeçme ihtimaliniz olmadığına göre bir denge kurmayı öğrenmelisiniz. Çabanızı bunu kurmak üzerine kullandığınızda karşılık bulma şansınız daha yüksek olacaktır.

5 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar bir işi aşk ile yapmak olsun ya da ruh eşinizi bulmak ve romantik zaman geçirmek bağlamında oldukça güzel yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz...

5 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağın yeni kararlar, haftanın nasıl geçeceğini belirleyebilir. Hayatında vermek istediğin önceliklere ekstra dikkat etmeye çalışabilirsin. Bugün dikkatlice düşünüp yeni kararlar almaya daha yakın hissedeceksin kendini.

5 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Desteğini beklediğiniz biri şu anda sizi yanlış şekilde yönlendiriyor olabilir. Yaklaşımlarını kontrolcü veya baskıcı gösteren şeyin tam olarak ne olduğunu tespit etmek muhtemelen zor. Olayın çözümü, kendinizde hangi nitelikleri tezahür ettirmek istediğinizi belirlemekte yatıyor olabilir. Onların yerinde olsaydınız, olayları nasıl farklı şekilde ele alacağınızı düşünün. Bu yeni bakış açısıyla hem sizin hem de karşınızdakinin fikrini değiştirmek mümkün. Aşk hayatınızda bazı geri dönüşler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdan çıkardığınız veya çıkarmak istediğiniz biri kapıyı aralık tutmak için elinden gelen her şeyi yapıyor olabilir. Bu kişinin varlığı size zarar veriyorsa, vefa söz konusu olmamalı.

5 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışı içindesiniz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacak, birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız.

5 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ilişki, ortaklık, mahkemelerle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Süreç yavaş ilerleyebilir. Net kendini göstermeyebilir. Ayrıca boyun bölgesi rahatsızlıkları gerçekleşebilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir. Atılımlarınızı hızlandırmak için gereken kişilere ulaşmalısınız.

5 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 12" R
Ay
Başak
16° 24' 20"
Merkür
Koç
17° 15' 25"
Venüs
Koç
18° 17' 18"
Mars
Balık
21° 45' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 23"
Satürn
Balık
15° 36' 45"
Uranüs
Boğa
21° 46' 06"
Neptün
Balık
28° 34' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 58"
Lilith
Başak
22° 11' 38"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>