Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendi İle Barışık Bir Gün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişiye destek olmak ve onu mutlu etmek sana da iyi gelecek. Birlikte daha önce hiç denemediğiniz aktivitelere yer verebilir ve hayatınızda keyifli bir heyecan yaratabilirsiniz. Sevdiğin kişinin uzun zamandır istediği şeylere odaklanman gerekebilir.

Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz

Parasal konularda kendini disipline etmen gerekebilir. Bazı kararları bütçene göre almak ve kendine belirli harcama yolları koymak parasal konularda büyük masraflardan koruyacak seni.

Bol kalsiyum tüketimi ve hareketli bir hayat tarzı, kemik sağlığına iyi gelecek. Bu aralar kemiklerine ve ağrılara dikkat etmen gerekebilir. Hem kan dolaşımını arttırmak hem de yeterince kalsiyum aldığına emin olman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini iyi hissedeceksin. Hem etrafındaki insanlara destek olabilecek hem de kendi hayatın ile alakalı daha yapıcı kararlar alabileceksin. Yeni insanlarla arkadaşlık kurabilirsin bugün.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde yeni bir hayata adım atabilirsiniz. Kendinizi ve hayata bakış açınızı değiştirmek konusunda oldukça istekli olacaksınız.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücüne güç katan bir etkileşimdesin. Seni bir süredir rahatsız eden işlerden uzak durmak ya da kişilerden benliğine iyi geliyor. İletişim odaklı her konuda bugün başarılısın. İki arkadaşına çöpçatanlık etmek ya da küsleri barıştırmak aslı görevin olabilir. Sezonluk isteklerini yerine getirmek için fiziğine, yeme düzenine itimat edeceksin.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi geliştirmek, yeni bir başlangıcı bu şekilde süslemek isteyebilirsiniz. Eksiklerinizi tespit edip kapatmaya odaklanmaktan korkmayın. Vazgeçmeniz, bırakmanız gereken işler ve alışkanlıklar önünüzün açılmasını sağlayabilir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı konularda daha özenli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konulardaki eksiklikleri tamamlayabilirsiniz. Borç alacak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda düzenleme yapmanız gerekebilir. Yeni fırsatlar çıkabilir. Riskli durumlardan uzak durun.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda cesur adımlar atmanız gerekmekte. Gözünüzün bilhassa açık olması gereken bir dönemdesiniz. Ayrıca istikrar da gününüzün vazgeçilmezi...

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişimde yaşanabilecek eksiklikler seni yorabilir. Sosyal ortamlarda kendini ifade edememen seni üzebilir. Bunun önüne geçmek için senin bir çaba göstermen gerekecek. Daha açık konuşabilmelisin bugün.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki birine cömert davranmak isteyebilirsiniz. Öte yandan, ne tür bir miktarın eldeki sorunu en iyi şekilde çözeceğini söylemek zor olabilir. Para vermek sahip olduğunuz tek seçenek değildir, bunun yerine zamanınızı ve enerjinizi yatırmak daha kalıcı çözümler üretmenizi sağlayabilir. Yakın bir zamanda önem verdiğiniz bir ilişkide bir yol ayrımına ulaşabilirsiniz. Bu ister profesyonel ister kişisel bir ilişki olsun, şartlar bağlılığınızı bir üst seviyeye taşımanızı sağlayabilir. Yakın gelecekte işlerin nereye gittiğini gördüğünüz hakkında bir konuşma başlatmak için cesaretinizi toplayın. Karşınızdakiyle aynı düşüncede olup olmadığınızı öğrenmek, süreci sizi için daha hızlı ve kolay bir hale getirebilir.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkların da gündemde olacağı bir dönem. Bazılarınız, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklar. Kişisel dünyanız ve zevkleriniz sizin için önemli olsa da, sosyal ilişkilerinizi sağlam tutmalısınız.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Ani sağlık problemleri gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir. Harika bir gün dilerim.

8 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız

8 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 08"
Ay
Akrep
25° 19' 17"
Merkür
Koç
26° 29' 08"
Venüs
Balık
21° 41' 59"
Mars
Balık
05° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 37"
Satürn
Balık
13° 18' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 55"
Neptün
Balık
27° 48' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 52"
Lilith
Başak
19° 48' 17"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>