Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişle Yüzleşmek İyi Gelebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Daha önceden sevdiğin kişi ile aranda yaşanmış olan negatif olayların asıl sebebini öğrenebilirsin bugün. "Neden böyle oldu" diye düşünüyorsan bugün bu soruya bir yanıt bulabileceksin. Bugün bazı şeyler gizli kalmayacak.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Bugün daha üretken olabileceksin. Hem sorumluluklarını yerine getirmek hem de daha fazla para kazanma konularında güzel adımlar atabileceksin. Sahip olduğun enerjiyi maddi konulara iyi bir şekilde yöneltebileceksin.

Yeni egzersizler deneyebilirsin bugün. Daha farklı bir egzersiz türü, vücudunda daha iyi etkilere yol açabilir. Keyif alacağın ve sıkılmayacağın aktivitelere odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojik aletlerinin işi zorlaştırması mümkün. Bazı ufak tefek aksaklıklar yaşayabilir ve bu yüzden gerilebilirsin. Sakin kalmak ve bu gereçleri tamir ettirmek daha önemli olacak senin için.

12 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, son dönemde çok fazla çalışıyorsunuz. Ancak merak etmeyin çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bugün sıkı çalışmalarınızın meyvesini topluyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerle alakalı olarak bazı durumları yeniden gözden geçirmeyi deneyeceksiniz. Başarı sadece bir adım uzağınızda olacak.

12 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine bu kadar yüklemenin anlamsız olduğunu düşünebilirsin. Gün içinde eski sevgiliden ya da eski bir dosttan alacağınız haberler, kısa bir süreliğine geçmişine dönmene vesile olabilir. Otoriteye karşı bir sorgulama oluşturabilir. En iyisi bugün için ani yaşaman, geçmişi değil. Sevginin satın alınamayacağını bilmek ilişkisini her anlamda belli bir noktaya taşıyabilir.

12 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerdeki kafa karışıklığınız son bulabilir. Tam olarak ne hissettiğinizi anlamak konusunda kendinizi zorlamak yerine yaşadıklarınızı doğru bir şekilde analiz etmelisiniz. Konuşmak, hislerinizi dile getirmek karşılıklı olarak tüm şüpheleri yok edeceği için bir karara varmanız daha kolay olabilir.

12 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

12 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketinizve mesleki konularda bugünlerde hayat kurtarıcı olabilir. Sadece kendi sorunlarınızı değil, başkalarının sorunlarını da çözebilirsiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü hem fiziksel hem de ruhsal olarak dinlenmeye ayırmaya çalışabilirsin. Bu dinlenme gelecek için çok iyi gelebilir çünkü. Kendini biraz geri çekip haftanın geri kalanında neler yapacağını planlamak daha iyi olabilir.

12 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatında bir şeylerle mücadele eden bir arkadaşınıza ne söyleyeceğinizi bilmek şu anda zor olabilir. Yardım etme arzusuyla hareket etseniz bile onları kendilerine ait olmayan seçimlere doğru iterek sınırlarınızı aşmanız mümkündür. Kararlarına güvendiğinizi göstermek, onlara harekete geçmeleri için ihtiyaç duydukları güveni verebilir. Niyetiniz tamamen iyi dahi olsa bazen, geride durmak daha doğru bir davranıştır. Bugün kendi iç dünyanızda da oldukça hareketli geçebilir. Düşüncelerinizde bazı değişikliklere yol açan alışılmadık bir rüya görebilirsiniz. İç sesiniz ile bağlantı kurdukça kendinizle ilgili şaşırtıcı bir şeyler öğrenebilirsiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şekilde dahil olduğunuz ve bu durumdan pişmanlık duyarak uzaklaşmak istediğiniz bir konu olabilir. Sonunda bu isteğiniz gerçekleşiyor. Son derece doğal bir şekilde bu konunun dışına çıkabilirsiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

12 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 13' 13" R
Ay
Başak
02° 18' 07"
Merkür
Koç
17° 50' 45"
Venüs
Koç
16° 48' 54"
Mars
Balık
20° 49' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 01"
Satürn
Balık
15° 29' 40"
Uranüs
Boğa
21° 42' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 46"
Lilith
Başak
22° 03' 41"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>