Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gücünü Göstereceksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimde sabırsız davranmaman gerekecek. Sevdiğin kişiyi bazı şeylere zorlamamalı ve onu zor durumda bırakmamalısın. Bazı konuları zamana bırakmak ve kendiliğinden gerçekleşmesini sağlamak daha iyi olabilir.

İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız.

Etrafındaki insanlara parasal konularda güzel akıllar verebileceksin bugün. Fark etmesen de insanların senden ilham aldığı ortada. Maddi konularda, özellikle harcamalar konusunda senin sözün geçecek bugün.

Sağlığına özen göstermek için hem zihinsel hem de bedensel olarak bazı şeyleri düzeltmen gerekebilir. Önceliği stres ve gerginliği vücudundan atmaya verebilir ve kendini biraz daha rahat hissedebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öncelik vereceğin mevzularda güzel gelişmeler yaşayabileceksin. Hangi konuya kilitlenirsen o konuda güzel bir disiplin sergileyebileceksin. Senin için önem taşıyan sorumluluklara öncelik vermen daha iyi sonuçlar verebilir.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün daha önce keşfetmediğiniz bir yönünüzü keşfedebilirsiniz. Bu keşif aslında pek çok durumun değişmesine yardımcı olabilir. Kendi ilgi alanlarınıza yönelerek hayatınızı sorgulamaya başladığınız bir dönemdesiniz. Bazen ciddi bulmadığınız konuların peşine düşmek için fazladan zaman ayırmanız gerekebilir. Devam edin ve karanlık tarafınızı keşfedin.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel özgürlüğünü koruma adına tepkisel davranmayı tercih edeceksin. Ortak paylaşımlarında karlı çıkacak çalışmalara yönelebilirsin. Özellikle bugün grup çalışmalarında, ortaklık söz konusu olan işlerde dediğim dedik tavrından vazgeçeceksin. Yaratıcı fikirler geliştirmek adına birtakım uğraşların olacak.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamında sorumlulukların yeniden dağıtılmasına dair taleplerinizi iletebilirsiniz. Zamanı daha verimli kullanmak ve kendinize de zaman ayırabilmek adına bu iyi bir çözüm olabilir. Kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda kontrollü davrandığınız sürece her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir tereddüt etmeden yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşk’ın ve doğru insanın size nerde nasıl geleceğini bilemezsiniz siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz. Karanlıkların için de esir olur çevrenizde ki güzelliklerin farkına varamazsınız.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yorgunluğunu üstünden atmaya odaklanmalısın. Eğer hafta başından beri devam eden ve bir türlü atamadığın bir yorgunluk varsa bunu ciddiye almanda fayda olacak. Dinlenmek, kafanı boşaltmak sana daha iyi gelebilir. Çok ağır hareketlerin altına girmemek iyi bir tercih olabilir.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda bir ikilem kendini gösteriyor ve sizi oldukça zıt iki nokta arasında boşlukta bırakıyor. Kendinizi bir yanda ait ve mutlu hissederken, hayatınızın başka bir alanında oldukça hapsolmuş hissedebilirsiniz. Gün, aslında size ihtiyacınız olan yardımı sunuyor. Tek yapmanız gereken diğer uğraşlara bir süre ara vererek kendinizi biraz inzivaya çekmek. Alternatif çözümler mümkündür ve aldığınız farklı görüşler, ileriye giden yolu bulmanıza yardımcı olabilir. Kalbiniz için bir çiçek açma zamanını yaşıyorsunuz. Size sunulan şans, refah, mutluluk ve yaratıcı enerji altında, çözülemeyecek hiçbir şey yok.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal inatlarınız yüzünden sevdiklerinizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz... Mantıklı düşünceler içinde olsanız bile, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı düşünceye sahip olması gerekmiyor. Ilımlı olmaya çalışın.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şimdi dünyanı farklı şekilde algılıyorsunuz. Daha bağışlayıcısınız ve diğerlerine yardımcı olmak sizi memnun ediyor. Farklı felsefeleri açık olacak ve yeni konuları veya ruhsal sistemleri incelemeye başlayabileceksiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle aynı fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artan sayısı sizi zor durumda bırakabilir. Öncelik sırasını son derece iyi ayarlayarak, bu yoğunluğu lehinize çevirebilirsiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>