Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Son zamanlarda canını sıkan veya kalbini kıran bir durum ile karşı karşıyaysan bugün bu durumlar üzerinde bazı değişimler yaşanabilir. Daha sakin ve huzurlu bir hava içerisinde karşına çıkan mevzuları çözmek için uğraşacaksın.

Bir çıkış arayışınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızdaki nedenlerin içinde az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Maddi konularda önemli kararları sonraya ertelemen gerekebilir. Yorgun olacağın bir gün olabilir bugün. Parasal konulara dikkatini vermek biraz fazla zaman alabilir. O yüzden ani kararlar almaktan kaçınmalısın.

Vücuduna iyi gelmeyen gıdaları kesmek ve sana daha iyi geleceğini düşündüğün yeni tatlar keşfetmek için iyi bir gündesin. Bugün mutfakta daha fazla vakit geçirebilir ve kendin için güzel yemekler yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla vakit geçirmek veya farklı yerlere gitmek isteyebilirsin. Bugün yakın geleceğinde yapmak isteyeceğin aktiviteleri planlamak için iyi bir gün olacak. Bol bol sevdiğin ve fikrine değer verdiğin insanlarla görüşmelisin.

9 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün gücünüzü hafife almamaya çalışın. Dışarıdan uçarı ve dağınık görünen bir kişinin sözlerini dikkat almanız gereken bir süreçtesiniz. Bu durum hem şaşkınlık yaratabilir hem de yeni bir bakış açısı kazanmanız yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle bir araya gelerek kendinizi daha olumlu bir ruh halinin içine sokabilirsiniz.

9 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene karşı sahip olduğun görev ve sorumluluklar, sürekli olarak zihnini meşgul edebilir. Artık ailevi görevlerine normalden daha fazla ağırlık vermen istemeyeceksin. Evde yapılması gereken rutin işleri paylaşmak isteyebilirsin. Evli olanlar bugün eşlerinden fikirsel olarak çok destek ihtiyacı duyacaklar. Trafikte gergin bir gün olabilir!

9 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel düzlemde bazı kararlar alabilirsiniz. Hem fiziksel hem mental açıdan bir yenilenme yapmak isteyebilirsiniz. İhmal ettiğiniz durumları gündeminize getirebilir, gecikmeli gündemlerden de dönüşler alabilirsiniz.

9 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

9 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın her zaman aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer bir şeyler değiştirmek istiyorsanız, bunun için adım atmayı, plan yapmalı ve uygulamalısınız. Hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünmek kötü bir kaçış yönteminden farklı değil.

9 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla sürekli bir iletişim halinde olabilirsin. İletişimler yeni şeyleri tetikleyebilir. İletişim kanallarını açık tutup yapıcı konuşmalar yapmak hayatında daha iyi bir etki bırakabilir.

9 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkide tekrarlayan bir tartışma bu sefer farklı bir şekilde sona erebilir. Bu durum duygusal olarak sizi etkilese de, genellikle sakin kalmayı başarıyorsunuz. Şimdi, finansal olarak daha rahat olabilirsiniz ve bu durum bazı ilişki dinamiklerinizi etkiliyor olabilir. Zihniniz muhtemelen ufkun sınırlarını aşan fikirlerle dolu ancak bunları henüz herkesle paylaşmayın. Sunmanız gereken şeyin gerçek değerini değerlendirdiğinizden emin olun. Muhtemelen düşündüğünüzden daha fazlasıdır! Bu yeni para kazanma ihtimali sizi heyecanlandırabilir ancak müjde için biraz daha beklemeniz gerekecek.

9 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yumuşak tarafınız ön plana çıkacak. Birinin hassas, şehvetli dokunuşu sizi baştan çıkarabilir. Ancak kendinizi ateşe atmamaya özen gösterin. İşin içine bir kez girdiniz mi geri dönüş olmayabilir. Dikkatli olup gereken önlemleri almadığınız takdirde kendinizi tutunacak dal olmadan kuyunun dibinde bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

9 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ani kararlar alabilirsiniz. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

9 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişikprofilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

9 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 01"
Ay
Akrep
23° 12' 23"
Merkür
Koç
26° 24' 39"
Venüs
Balık
21° 29' 18"
Mars
Balık
04° 53' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 27"
Satürn
Balık
13° 17' 26"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 09"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:44

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>