Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tutumunda Katısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiye karşı nazik olmak ve onu kırmamak için sözlerine dikkat etmek bugün aranızda daha iyi bir iletişim oluşmasını sağlayabilir. Bugün hareketlerine ve sözlerine biraz dikkat etmen gerekebilir.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Bugün yüksek enerjini üretken olmaya yönlendirmelisin. Attığın her adımın para getirmesi gerektiğini düşünerek hareket etmek yerine işine bakıp sonuçları zamana bırakman gerekebilir. Bazı şeyleri zorlamaman gerekecek.

Vücudunun dengesini korumak için düzenli bir hayat tarzı oluşturman gerekecek. Bazı egzersizleri rutin haline getirmek, vücudunun aktivitelere karşı olan reaksiyonunu dengelemeni sağlayacak. O yüzden bugün tembellik yapmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsin. Kafanı toparlamak biraz zor olabilir. Ancak çok fazla düşünmek sana güzel bir şey katmayacak. O yüzden fazla oyalanmadan bir karar alman gerekebilir.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi tüm hareketlerinden öne koyacaksınız. Kendinizi düşünerek hareket etmek her zaman bencilliği ifade etmez. Diğer insanlar için fedakarlık yaptığınız kadar kendinizi de düşünmelisiniz. Aksi halde bir noktada kendiniz için hareket etmekten çok başkalarının işlerine koşuşturduğunuzu fark edeceksiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Klasik ve modern farklılıkların yaşanacağı bir dönemdesin. Yeniliklere açık olup bildiğini okumak da denir bu duruma. Sindirmeye çalışacağın konular arasında ilişkin olacak. Bazı insanlardan beklenmedik tavırlar görebilirsin. Bir süredir askıda kalan işlerin için yeniden harekete geçeceksin. Kendini önemsemeyi öğreneceğin bir dönem.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde aynı konuları sürekli konuşmak size bir şey katmayacaktır. Kesin çözüm bulmanız, bazı direnç noktalarını kırmanız her iki tarafa da kafa rahatlığı verebilir. Israrcı tutumlarınızın yanlış anlaşılma ihtimalini düşünerek hareket etmenizde fayda var.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde sorumluluklarınız sizi alternatif plan yapmaya itebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi iyi gitmeyen Boğa’lar bu yıpranış süreçleri ile alakalı rasyonel kararlar alabilirler. Bitiş ya da revize etmek olsun mantığınızı ön plana...

11 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hisler ve duygular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendini ifade etme arzusu da daha büyük olacak doğal olarak. Kendi durumunu gözden geçirmek ve nasıl düşündüğünü önce kendine göstermek ileride alacağın kararlar için önem taşıyabilir.

11 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözden kaçırmış olabileceğiniz önemli bir bilgi olabilir. Aslında neye odaklanmak istediğinizi seçme gücünde olabilirsiniz ve bu, evrenden size özel olarak hazırlanmış bir hediyedir. İnsanların yarattığı baskının kişisel kararlarınızı nasıl alacağınıza hükmetmesine izin vermeyin. Bugün seçeneklerinizi yeniden değerlendirin ve ateşkese ulaşmanın bir yolunu bulun. Önünüze çıkan her şeyle savaşmak zorunda değilsiniz. Ruhunuzun içsel çağrılarını özgür bırakmayı deneyin. İşlerin mucizevi bir şekilde nasıl yoluna girdiğini görünce bunu neden daha önce yapmadığınızı sorgulayacaksınız. Her şey sizin yolunuzu açmak için çalışıyor.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen bir kişi olduğunuz için kolaylıkla destek sağlayabilecek. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Krizsel durumlar yaşanabilir. Kadersel sonlanma, bitişler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Konu ile ilgili düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin ve kişiliğinizi vurgulamaktan korkmayın. Bugün, değişime açık olmanız nedeniyle, yenilikleri kendinize çekiyorsunuz.

11 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 46' 03"
Ay
Kova
14° 18' 56"
Merkür
Koç
17° 29' 01"
Venüs
Boğa
02° 42' 10"
Mars
Koç
00° 47' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 41' 47"
Uranüs
Boğa
22° 25' 34"
Neptün
Balık
28° 56' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 12"
Lilith
Başak
23° 29' 28"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>