Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Acemiliğin Bitiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün ilişkiler konusunda daha detaycı olabilir ve dikkatli düşünebilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, bu kişi ile alakalı daha dikkatli kararlar alabilirsin. Aşk konularında bazı konuları gözden geçirmen gereken bir gün olabilir.

İşlerin yürümesi için günün her detayını planlamanız gerektiğini düşünmeyin. Muhtemelen, kendiliğinden bir yaklaşım göstermek durumu en iyi şekilde gösterecektir. İlk bakışta onları yazmak yerine başkalarından neler yapabileceğinizi öğrenin. Ortaklık, günün önemli bir öğesidir ve başkalarını bugün katıldığınız hemen hemen tüm etkinliklere dahil etmeye çalışmalısınız.

Bugün parasal konularda kendi işlerinin kontrolünü ele alman gerekecek. Kazançlar ve birikimler konusunda kendi istediğin gibi davranabilmelisin. Etrafındakilerle uyum içerisinde olmak için kendini zorlamana gerek yok bugün.

Sakin bir yürüyüş ve derin nefes egzersizleri vücudunun ihtiyacı olan hareketi ve oksijeni elde etmeni sağlayacak. Bugün açık havada hareket etmek ve kendine vakit ayırmak daha iyi etkiler sunabilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayvanlarla vakit geçirmek enerjini yenilemeni sağlayabilir. Eğer büyük korkuların yoksa ve hayvanlarla vakit geçirmekten keyif alıyorsan bugün bu konularda daha fazla şey yapabilirsin. Sokak hayvanlarına mama koymak bile enerjini yükseltebilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde herkesle iyi geçiniyorsunuz. Ama bugün biri sizi çileden çıkartabilir. Arkaplanda bazı sorunlar olabilir. Güç veya ün sizi uğraştıran şeylerden bazıları. Sıkıntı yaşasanız da, kendiniz için ayağa kalkın. Kimsenin sizi kurtarmaya gelmesini beklemeyin. Sizi en iyi savunan yine sizsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatlaştığın konularda artık fikirlerin çoğu kişi tarafından beğeniliyor. Ancak moral bozan, seni aşağıya çekenlere de sessiz kalmayacaksın. Bugün kardeşlerin ve onların sorunları senin için ön planda olabilir. Elinden gelen desteği maddi ya da manevi göstermeye çalışacaksın. Öğle vakitlerinden sonra eski bir arkadaşınla gecikmiş bir konuşmayı gerçekleştirebilirsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel ihtiyaçlarınızın manevi boyutuna da değinmelisiniz. Kendinizi iyi hissetmenizi, hafif hissetmenizi sağlayacak durumlardan ve insanlardan uzak kalmaktan vazgeçmelisiniz. Karşılık bulmak istediğiniz ne ise ona uygun davranmalısınız.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı işlerinizdeki değişikliklere angaje olmanız gerekebilir. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise kafanız karışabilir, kendinizi yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde size en uygun adayla flört aşamasına geçebilir hatta sevgi yaşamaya başlayabilirsiniz. Birbirinizi tanıma sürecine büyük önem vermelisiniz...

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için çok güzel bir gün olabilir, bunun için gereken şartlar sağlanabilir. Hayatında bir şeylere daha fazla anlam verebilir, bazı şeylerin keyfini daha fazla çıkarabilirsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok çalışmanız gerektiğini hissediyorsanız kendinize tam olarak nasıl bir hayat istediğinizi sorun. Evet, eylemleriniz hayallerinizi mümkün kılar ancak belirlediğiniz hedeflere yönelik kesintisiz bir çalışma yaklaşımı sizi yalnızca daha fazla tüketir. Sizi yaşamaktan ziyade yalnızca hayatta kalmak zorunda bırakan her şeyden vazgeçebilirsiniz. Kendinize veya sevdiklerinize ayırmak için yeterli zamanınızın olmadığı bir yaşamda başardıklarınızın tadını çıkaramazsınız. Geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanmak için elinizden geldiğinceve eğlence arasında denge kurun.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakınlarınızla yapmayı planladığınız seyahat için kendi arzularınız önemli. Bu konuda haklısınız. Fakat detaylar konusunda fazla ısrarcı olmayın. Şimdilik maddi konularda zor durumda kalacağınız bir durum görünmüyor.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bazı aksiliklere rağmen uzun vadeli bir döneme adım atabilirsiniz. Kendinizi anlatırken zorlanabilirsiniz. İletişim kazalarına, yanlış anlaşılmalara dikkat. Fevrice kararlar vermek yerine, sakinlikle bugünü atmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 59" R
Ay
Başak
20° 59' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 14"
Venüs
Koç
18° 46' 05"
Mars
Balık
22° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 43"
Satürn
Balık
15° 39' 02"
Uranüs
Boğa
21° 47' 23"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 19"
Lilith
Başak
22° 14' 13"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>