Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimde Belirleyici Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konularında daha fazla iletişim kurabilirsin bugün. Yeni bir insan ile tanışabilir ve onunla bol bol muhabbet edebilirsin. Eğer halihazırda bir sevgilin varsa aranızdaki iletişim daha açık olacak.

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Parasal konularda daha açık fikirli olmalı ve harcamalarda esnek davranmalısın bugün. Beklenmedik masraflara hazırlıklı olmak ve çevrendekilerle para konularında daha açık konuşmak bazı kaygıları geride bırakmanı sağlayacak

Kendin için güzel yemekler yapmak ve vücudunun ihtiyacı olan gıdaları tüketmesini sağlamak sağlığında güzel etkiler oluşturacak. Bugün ne yediğine dikkat etmeli ve yeni tarifler öğrenerek yediklerini zenginleştirebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken birçok işin olacak. Ancak işine odaklanmanı engelleyecek farklı konularla da cebelleşebilirsin. Evinde bazı işler yapmak isterken çat kapı gelen misafirler gibi… İnsanlarla aranda güzel bir sınır olması gerekecek bugün.

14 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyalleşmek ve sevdiklerinizle bağlantı kurmak için harika bir gün! Yaratıcılığınızın yüksek seviyede olduğunu göreceksiniz. Kendinizle başbaşa kalarak sessiz bir ortamda zaman geçirin. Kariyeriniz için çok önemli olacak bir kişiyle tanışacaksınız. Tüm olasıklara açık olun.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğin yolda güvenle ilerlemek istiyorsun. Bugün, toplumsal konuları ilgiyle takip etmek istiyorsun. Bulunacağın ortamlarda konuşmaların ile dikkatli olmalısın, fikirlerini dayatmak isteyebilirsin. Dramatik tavırlarını bu günlerde abartılı bulduğun birileri olabilir. Duygularını bu şekilde ifade etmesi itilmesine neden olabilir. Ama sen yine de bu kişiyi dışlamıyorsun.

14 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvende ve rahat hissettiğiniz alanları tercih edebilirsiniz. Duygusal değişimler hissetmek sizi buna itebilir. Kendinizdeki durağanlığı dönüştürmek için birtakım planlar yapabilir, hayallerinizden ya da tecrübelerinizden yola çıkarak geleceğe dönük işler hazırlayabilirsiniz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha fazlaçıkabilir. Bugün arkadaşlarla güzel zaman geçirmek ve sosyal konular içinde olmak güzel. Gelecek beklentilerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada keyifli paylaşımlar yapabilme potansiyelinizin olduğu bir gündesiniz. Bunun keyfini...

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak etrafındaki insanların ilgi odağı olabilirsin. Alınacak kararlarda senin daha baskın olmanı bekleyebilirler. Onların gönüllerini hoş etmek için kendinden ödün vermemek konusunda dikkat ettiğin sürece bir şeyler iyi gidebilir.

14 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir gruba, topluluğa çekiliyorsunuz ya da bir amaç hakkında yazmak ya da konuşmak için çağrıldığınızı hissediyorsunuz. Şüphelerinizi bir kenara bırakıp sadece işe koyulmak en iyisi olabilir. Evren sizi durmadan işaretler, tesadüflerle bir yere çağırıyor ve insanlar aracılığıyla size mesajlar gönderiyor. Size sunulan bu fırsatı tepmeyecek kadar kendinize değer verin. Birkaç ay sonra işlerin nasıl olacağı konusunda endişelenmeyin, size sunulan tüm farklı manzaraların tadını çıkarmak için attığınız küçük adımlara odaklanın. Medya veya iletişim endüstrisindeyseniz, fiziksel veya mecazi olarak sınırların ötesine geçin. Dünyayı bir sahneye çevirmeniz mümkün!

14 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korkmamalısınız; olayların detayları çok önemli. İyi düşünmelisiniz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

14 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karma yolculuğunuz boyunca şu anda yaşamakta olduğunuz gibi yoğun dönemlerden geçmeniz olası. Tam her şey yerli yerine oturdu derken evren sizden daha da ileri gitmenizi isteyebilir. Varoluşsal düşüncelere ve sorulara dikkatinizi verin. Ne kadar soru sorarsanız o kadar yol alırsınız. Ah, en sonunda kendinizi aşmak ne büyük tatmin!

14 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

14 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 15" R
Ay
Yay
02° 23' 37"
Merkür
Koç
16° 00' 10"
Venüs
Koç
26° 01' 41"
Mars
Balık
26° 36' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 08"
Satürn
Balık
16° 12' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 46' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 45"
Lilith
Başak
22° 53' 24"
True Node
Koç
15° 32' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>