Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sadeliği Tercih Edeceksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün hem keyifli hem de hareket dolu bir gün olacak. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insan ile tanışabilir ve onu tanımak için zaman harcayabilirsin. Ancak kendini hemen kaptırmamalı ve sınırları dikkatli çekmelisin bu kişi ile.

Bugün biraz dalgın mı hissediyorsunuz? Harekete geçecek motivasyonu bulmakta zorlanıyor musunuz? Endişelenmeyin, şanslı gününüzdesiniz ve karşı karşıya kaldığınız her durum hakkında anında bilgi sahibi olacaksınız. Sizi birçok açıdan, özellikle duygusal olarak dönüştürmekle tehdit eden güçlü bir güç var.

Maddi konularda kontrolü ele alman gerekecek bugün. Parasal olarak kendi kararlarını almak ve sana ait harcamalar yapmak günün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Parasal konularda kendine güvenmelisin.

Bol bol su tüketmen gereken bir gündesin. Hem enerjini yüksek tutmak hem de vücuduna dikkat etmek için daha fazla su tüketmen gerekebilir. Vücudunda toksinlerin birikmesine izin vermemek için su içmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hem zihninin hem de kalbinin açık olacağı bir gün. Aşk konularında kendini çok daha iyi hissedeceksin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir şeyler öğrenmek için kendinde güzel bir enerji bulabilirsin.

16 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantında duygusal bir hava estireceğin bir gün yaşayabilirsin. Partnerinle ya da yeni tanımaya çalıştığın bir kişiyle ilgili birtakım tereddütler yaşayabilirsin. Bugün arkadaşlarına daha mesafeli, kapalı ve duyarsız görünebilirsin. Ancak dalgın ve huzursuz tarafını daha çok dinlenerek geçirmek sana iyi gelecek. Birmeselesi yüzünden kafan bir hayli karışabilir.

16 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize farklı bir tarz ya da sistem kurmanız gerektiğine ikna olmakta zorlanabilirsiniz. Karar mekanizmalarınızı yenilemelisiniz. Hiçbir şeyin aynı olmadığı bir zamanda aynı kalmakta ısrarcı olmayın.

16 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

16 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak size hüzün ya da melankoli getiren konular zihininizde canlanabilir. Bu konuları aşmanın ve unutmanın en kolay yolu affedicilik olacaktır...

16 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafınla uyum içerisinde olmak sana iyi gelebilir. Çevrendekilere hoşgörü ve saygıyla yaklaşmak genel olarak gününün nasıl geçeceğini etkileyebilir. Bu şekilde yakınındaki insanların desteğini daha iyi hissedebilirsin ayrıca.

16 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi önünüze büyük bir adım atmanızı gerektirecek bir kapı açılabilir. Bunu bir şeyleri kaçırmaktan korktuğunuz için değil, kendinizi ve hayatınızı daha iyisine ilerleyecek kadar sevdiğiniz için yapın. Koşmayı seven, bir yere varmak için değil, sadece o anda özgür hissetmenin keyfini çıkaran vahşi bir at gibi olun. Bereket, siz onu kabul ettiğiniz sürece hayatınızda bu yüzden arzu ettiğiniz şeyi çekmek için hayata ve insanlara karşı nazik yaklaşımınızı kullanın. Manzaranızı onurlandırın ve bir yere varmak için acele etmeyin. Kendinizin ve hayatınızın en iyi versiyonuna uyumlanmak için sezgilerinizi takip ettiğinizde, maddi ihtiyaçlarınız zaten sağlanacaktır.

16 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafanızın bir köşesi, hala işinizde ve sizi biraz fazla rahatsız eden probleminizle meşgul. Çok yakın arkadaşınızı üzen ve onu yaşamdan uzaklaştıran duygusal sorunları sizi de yakından ilgilendiriyor ve kafanızı oyalıyor.

16 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

16 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca daha enerjik, neşeli hissedebilirsiniz. Ani, fevrilikleriniz artabilir, dikkat. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

16 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 29" R
Ay
Başak
07° 48' 09"
Merkür
Koç
17° 36' 16"
Venüs
Koç
17° 23' 20"
Mars
Balık
21° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 23"
Satürn
Balık
15° 32' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 42"
Neptün
Balık
28° 33' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 24"
Lilith
Başak
22° 06' 47"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>