Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkatlisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşkta bir şeylerin yoluna girmeye başladığını hissedebilirsin. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Aşka daha pozitif odaklanabilirsin. Niyetlerinde ve düşüncelerinde daha olumlu bir gidişat baş gösterebilir.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

İşler konusunda daha şanslı olabilirsin. Emeklerinin karşılığını daha rahat alacağın bir günde olman olası. Bugün işe odaklanman daha iyi ve daha fazla sonuç verebilir. Bundan kaçınmamalısın.

Sağlıklı beslenmek demek kendini aç bırakmak demek değildir. Dengeli beslenmek için biraz daha fazla çaba gösterebilirsin. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme rutini için bugünden hazırlık yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne erken başlamak sana iyi gelecek. İşlerini öğlene kadar yoluna koymak, günün geri kalanında daha rahat etmeni sağlayabilir. Daha dikkatli ve planlı bir gün geçirebilirsin.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları Akrep ayının Satürn ile yaptığı açı nedeniyle ikili ilişkilerinizde sorunlu bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu kozmik iklim özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda önünüzdeki yol ve gelecek hakkında belirsiz bir havanın etkili olmasına neden olacak.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde dikkatli olman gereken bir gündesin. Yanlış anlaşılmalara maruz kalmamak için davranışlarında tedbirli olacaksın. Aile içinde gördüğün düzensizlikleri gidermek için onlarla konuşmak isteyeceksin. Son günlerde artan iştahın, kilo almana sebep olabilir.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptıklarınızın karşılığını almak isteyeceğiniz bir gün. Ama bu ödülü almak için daha zamanınız olabilir o yüzden ödülü beklemek yerine çalışma odaklı olun. Sabırlı olun. Bir adımınızı diğer adımınızın önüne koyun ve yolunuza devam etmeye gayret edin.Yaptıklarınızın karşılığını almak isteyeceğiniz bir gün. Ama bu ödülü almak için daha zamanınız olabilir o yüzden ödülü beklemek yerine çalışma odaklı olun. Sabırlı olun. Bir adımınızı diğer adımınızın önüne koyun ve yolunuza devam etmeye gayret edin.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde bazı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Medikal niyetlerinizi hayata geçirmekten, ev düzeninizi değiştirmeye, bir hobi edinmeye kadar her konuda başarı sağlamak için gerekli bileşenler uygun.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendinizi daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler yaparken bulabilirsiniz. An itibariyla kilo vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ve o çikolatalı kek market rafından size sesleniyor olabilir! Bugün hiçbir şeyin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemek için elinizden geleni yapın. Ancak teslim olursanız da, kendinize çok fazla yüklenmeyin! Bazı günler bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek kolay değildir.

18 Nisan 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan arayan tarafınız ortaya çıkıyor, bu yüzden dışarı çıkın ve heyecan verici bir maceraya atılın. İlgi çekici bir yabancı, hiç beklemediğiniz bir anda yörüngenize girebilir. Önünüzdeki zaman diliminde girişimler başarılı olmaya meyillidir, bu nedenle bir sonraki dönüm noktanıza ulaşmak için beyin fırtınasına şimdiden başlayın.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştıracak. Çevrenize de şans vermelisiniz.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Venüs ile Merkür ve Uranüs arasında pozitif etkileşim olacak. Merkür ve Uranüs sizin burcunuzda kavuşum yapacaklar. İlişkinizle ilgili bir karar alabilirsiniz. Yalnızsanız sürpriz bir şekilde yeni biriyle tanışma ve hızlı bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir, bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Birine verdiğiniz parasal destek, sizi sıkıntıya düşürebilir. Kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

18 Nisan 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 58" R
Ay
Oğlak
02° 23' 58"
Merkür
Koç
16° 21' 38"
Venüs
Koç
28° 53' 43"
Mars
Balık
28° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 33"
Satürn
Balık
16° 25' 24"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 44"
Lilith
Başak
23° 08' 54"
True Node
Koç
15° 25' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>