Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözler Önündesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugün ne söylemek istediğin ve söylediklerinde neyi kastettiğin konusunda emin ol. Konuşmadan önce kesin bir şekilde düşüncelerine odaklanman gerektiğinin provasını yaparsan, konuştuğun şey çok daha net olacaktır. Darbeyi yumuşatmaya ya da birini bağışlamaya çalışırken kelimeleri boşa harcama. Bu neredeyse her zaman misillemeyle sonuçlanır. Sadece söylerken mümkün olduğunca dürüst ve açık bir şekilde söylenmesi gerekenleri söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnin açık olacak. Rüyaların, düşüncelerin daha net olabilir. Diğer insanların fark etmediği şeyleri sen çok kısa sürede görebilirsin. Bu enerjiyi iyi değerlendirerek olayları çözmek mantıklı olabilir.

18 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa, kuzey ay düğümü burcunuza girerken, önümüzdeki 18 ay boyunca burada kalacak. Bu titreşimler imajınıza ve kişisel mizacınıza büyük dönüşümler getirecek, bu yüzden önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca gelgitlerle hareket etmeye hazır olun. Bu kozmik iklimde ve yaşamınızda gezinmeye gelince, sürücü koltuğunda olduğunuzu unutmayın. Gücünüze adım atmak ve bir şeyleri kendiniz gerçekleştirmek, bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanın tek yoludur ve en yüksek potansiyelinize engel olan herkesi bırakmak zorunda kalabilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal alanlarını genişletmek istiyorsun. Bu süreçte düzenlediğin ve yer aldığın organizasyonların sayısı artış gösterebilir. Ay Düğümleri burcuna taşınıyor. Uzun süredir yalnız olan bir Boğa burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi sana kendini özel hissettirebilir. Fiziksel olarak kendini iyi hissetmek için spor yapmayı rutin haline getirebilirsin.

18 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı projelerinizde hızlı kararlar alarak yeni başlangıçlara gitmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın sesini dinlemek istediğiniz profesyonel adımlar atmanıza engel olabilir.Cesur olun ve inandığınız şeylerin peşinden gidin.

18 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzman olduğunuz konularda kendinizi göstermeli, diğer konularda tartışma içerisinde bulunmamalısınız. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

18 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

18 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlık, gerçek olmasa dahi bir his olarak bu sıralar hayatınızda belirgin olabilir. Etrafınızdaki insanların size niçin yeterli gelmediğini düşünmek, kendinizi daha iyi anlamanıza ve çözüme yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Bunaldığınız ve ruhsal olarak iyi hissetmediğiniz anlarda tartışmalara katılmak, insanları çevrenizden uzaklaştırabilir. Gerekirse bir adım geri çekilin, sizin için değerli olanları kaybetmek almak isteyeceğiniz bir risk değil.

18 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda kendinizle ilgili aşamalar kaydetmek istiyorsanız, yakın çevrenizlebirliği yapmak zorundasınız. Kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdünüz ağır basıyor. Kısa vadeli planlar yapacaksınız.

18 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünkü Dolunay sizi yakın çevrenizdeki kişiler, kardeşleriniz veya akrabalarınızla ilgili konularda etkiliyor. Duygusal tepkiler, alınganlıklar söz konusu olabilir. Aile içinde bazı konular su yüzüne çıkabilir ve ilişkilerinizi etkileyebilir.

18 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına karşı daha hoşgörülü ve uyumlu olacağınız bir gün. Bu rahat tavrınız ve iyimserliğiniz insanları size çekiyor ve her alanda zorlanmadan işlerinizi yaptırabilmenizi sağlayacak. Sağlam temellere dayananilişkilerine ihtiyacınız var. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde hayat bulabilir. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var. Bugünlerde paranızı iyi idare edin. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

18 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 39"
Ay
Kova
28° 00' 36"
Merkür
Koç
17° 58' 46"
Venüs
Boğa
03° 54' 02"
Mars
Koç
01° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 26"
Satürn
Balık
16° 46' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 28"
Lilith
Başak
23° 35' 56"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>