Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızı ve tecrübenizi kullanarak gelecekteyapabileceğiniz veya birlikte hareket edeceğiniz kişilerle bir araya gelebilir ve fırsatların önünü açabilirsiniz. Bazı kişilerin beklenmedik hareketleri ya da ani durumlar söz konusu olsa da, siz dengede kalmalısınız. Sevgi temalı ilişkileriniz ve aşk hayatınız ön planda.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz saat 09:29 itibariyle Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğindedir. Maddi ve manevi konularda olduğu kadar ilişkinizle ilgili mevzularda da huzursuzluktan uzak bir gün geçirme arzunuz yüksek.  Hayallerinizde mutlu bir dünya özlemi vardır  ve hedeflerinizi gerçeğe dönüştürme ihtiyacınız oldukça yoğundur. Kimi anlarda kendinizi bir çocuk gibi sevilmeye ihtiyacı olan biri olarak görebilirsiniz. Eğer önemli bir konuda ortak bir karar verilmesi gerekiyorsa bugün partnerinizin fikrini alsanız iyi olur.  Bunu unutmanız halinde baskın bir tavırla isteğini bildirecek ve buna uymanız gerektiğini söyleyecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin beklenmedik hareketleri ya da ani durumlar söz konusu olsa da, siz dengede kalmalısınız. Aklınızı ve tecrübenizi kullanarak gelecekteyapabileceğiniz veya birlikte hareket edeceğiniz kişilerle bir araya gelebilir ve fırsatların önünü açabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde daha sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz. Bugün bazı konularda kararlar alabilirsiniz. Dava konularında tamamlanmalar olabilir. Ortaklaşa işleriniz sizi uğraştırabilir. Kardeşlerinizle olan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MESLEĞİNİZDE ilerlemek istiyorsanız duygusallıktan vazgeçmelisiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre gezme isteğiniz yüksek çalışabilir. Özel hayatınızdaki insanı da kendi istekleriniz için peşinizden sürükleyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda beraber yapacağınız keşifler artacak.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şehir dışına çıkabilir, sevdiğinizle birlikte kısa bir tatil yapabilirsiniz. Son derece keyifli ve rahat olacağınız bir gün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak ve yoğun hale getirebilirsiniz. Akşama doğru karşılaşacağınız bir olay ya da haber, duygularınızı harekete geçirebilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 11' 36" R
Ay
Başak
01° 58' 23"
Merkür
Koç
17° 51' 38"
Venüs
Koç
16° 46' 51"
Mars
Balık
20° 48' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 38"
Satürn
Balık
15° 29' 30"
Uranüs
Boğa
21° 42' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 40"
Lilith
Başak
22° 03' 30"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>