Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kardeşleriniz, komşularınız ve yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Plan, program gerektiren işler için uygun bir gün olabilir. Konsantrasyonunuzu, dikkatini toplayabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 19 Mayıs saat:16:10-14 Haziran saat:00:54 tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sakinleştirici ve değer verdiğiniz her şeyi koruma altına almanız yönünde olumludur. İş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yönlendirebilme gücüne sahipsiniz. Evet, duyarlısınız belki de bir hayli hassassınız. Ancak bunun nedeni size güven veren, istikrarlı, düzenli birhayatı arzunuz nedeniyledir. Biraz endişelenirsiniz. Ancak yine de işiniz söz konusu olduğunda sıcakkanlı davranabilirsiniz. Bu süreçte geleceğinizi garanti altına almak istersiniz. Eskiye ait meseleleri gözden geçirerek bundan sonrası adına hayatınızı köklü bir temel üzerine oturtmayı fazlasıyla arzularsınız. Günü birlik geziler, şehir dışında bir eviniz varsa, aileyle bir araya gelmek, daha önceden gittiğiniz bir yere yolculuk, dinlenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar genelde bildiğiniz tanıdığınız kişilerdir. Kardeşlerinizinhayatı, sağlığı ve yakınlarınızın ihtiyaçları anlamında bir hayli ilgili davranırsınız. Yabancı kişilerle yakınlık kurmadan önce epey düşünürsünüz. İlişki anlamında eskiye ait olan anılarınız canlanır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışmaları düzenlemen gereken bir gündesin. İş arkadaşlarının isteklerini görmezlikten gelmemelisin.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin hayatında oluşan konulara ciddi bazı dokunuşlar yapmanız istenebilir. Sevmek ve sevilmek duygusuna bugün daha fazla ihtiyaç duyacağınız, manevi ihtiyaçlarınızın daha fazla hissedildiği dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. Özel ilişkilerde ise ilişkilerinizi kontrol altına almak isterken partnerinize karşı baskı ve tehditten uzak durmalısınız.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdekiler, kardeşler ve komşular sizi daha fazla meşgul edebilir. Düşüncelerinizde daha önlemci olabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, Düşmanlıklar size zarar veremeyecek pek çok konuda planlarınızı başarı ile ortaya koyabilecek ve başarıyı yakalayabileceksiniz. Günler sonra tam anlamı ile her şey yoluna girecekve aile hayatınızda keyifli günlerin tadını çıkarabileceksiniz. İş hayatınızda dostlarınızdan gelecek şanlar yine bu keyifli günün olumlu etkileri arasında. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu negatif insanları olabildiği kadar yaşamınızdan uzak tutmak ve bu insanların çevrenizde olmasına izin vermemek olmalı. Sizler için ilahi adeletin gerçekleşeceği bu özel zamanın size sunduklarının farkına varın ve hayatınızın akışı ile uyumu yakalayın Bekar Boğa'lar sizlerde sosyalliğe önem verin ve aşka karşı takındığınız ön yargılı düşüncelerden uzaklaşmayı tercih edin.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şehir dışına çıkabilir, sevdiğinizle birlikte kısa bir tatil yapabilirsiniz. Son derece keyifli ve rahat olacağınız bir gün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak ve yoğun hale getirebilirsiniz. Akşama doğru karşılaşacağınız bir olay ya da haber, duygularınızı harekete geçirebilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan bağlarınız güçleniyor. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilişim, teknoloji, lojistik ve kısa vadeli yolculuklara dayalı işlerinizde güzel şanslarınız olacak.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs, bugünden itibaren Haziran ortasına kadar Yengeç burcuna yerleşiyor.Sizin için şefkat, koruma, kollama, yeme içme, geçmişten gelen ilişkileri hatıraları güncelleme gibi temaları tetikleyecek. Sizin konfor alanınızı güven altına alacak ve zihin yorgunluğunuzu üzerinizden atacaksınız. Yakın aileden destek görmek içinizi rahatlatır.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 10" R
Ay
Başak
06° 19' 34"
Merkür
Koç
17° 40' 04"
Venüs
Koç
17° 14' 05"
Mars
Balık
21° 05' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 40"
Satürn
Balık
15° 31' 41"
Uranüs
Boğa
21° 43' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 58"
Lilith
Başak
22° 05' 57"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>