Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

İlginç fikirlerinizin insanları gerebileceği tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda hissettiğiniz haksızlığa uğramışlık duygusu, duygusal yönlendirmelere neden oluyor. Bu ilişkilerdeki değerlendirmelerinizde, sizin de birtakım haksızlıklar içinde olabileceğinizi düşünmelisiniz. Son günlerdeki birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, birtakım kararsızlıklar yaşamanıza yol açacak. Yakında toplu bir eğlencenin içinde olacaksınız.

15 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 15 Mayıs saat 14:48 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, başarılı olmak, arzu edilen hedefe ulaşmak, hatta çok daha yükseğe ulaşmak adına olumlu zamanı işaret eder. Bu Yeniayda, kendinizi ve ilişkinizi, hayatınızı ve amacınızı net bir şekilde belirlersiniz. Kontrol elinizdedir ve beraberliğinizi yönlendirme gücünüz yüksektir. Evlilik kararı verilebilir, uzun bir ilişkiye başlanabilir veya sorunlar varsa bunlar kolaylıkla çözülür. Yeniayın yöneticisi Venüs cumartesi günü Yengeç burcunda ilerleyecek. Eğitim veyakonularında çevrenizle ilişkiniz güçleniyor. Bir yere taşınabilirsiniz. Bir projeye başlayabilirsiniz. Aileyi, çocukları ilgilendiren bir işe adım atabilirsiniz. Eğitim alanında görev alabilir, rehberlik edebilirsiniz. Seyahate çıkabilir, ailenize ait bir mülkle alakalı işleri halledebilirsiniz. Yeniay her birimizin hayatında güven ve istikrarın işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Egoları yüksek kişilere karşı içinde tuttuklarını dışa vuracağın bir gün. Haksızlığa sesini çıkarabilirsin.

15 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlar ve alacaklar konusunda önemli fırsatlar ele geçirip ihtiyacınız olan finansal desteği bulacak ve krediler veya hukuki finansal konularla ilgili başvurularınızı olumlu bir şekilde sonlandırabileceksiniz. Bu sayede amaçlarınıza giden yolda önemli bir aşamaya gelmiş bulunuyorsunuz. Artık istediklerinizi gerçekleştirmek çok uzak değil.

15 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sözleşmelere, anlaşmalara dikkat etmenizde yarar vardır. Maddi konularınızda planlama yapabilirsiniz. Aileniz ile ilgili gayrimenkul konuları, gündeminize gelebilir. Hassas olduğunuz konularda, yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda hobilerinizle uğraşmak, size keyif verecektir. Bu konularda araştırma yapabilirsiniz.

15 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün araştırmacı ruhunuz size çok fazla bilgiyi beraberinde getirecek ve sezgileriniz fazlası ile yoğunlaşacak geçmişle ilgili karanlıklarınızı bilinmeyenlerinizi ya da bilinç altınızda yer etmiş sizi engelleyen gerçeklerinizi ortaya çıkaracak yeniden doğmuşçasına ağırlıklarınızdan özgürleşeceksiniz. Özel yaşamınızda evli Boğa'lar içinde dikkat çekici enerjiler söz konusu. Eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki yada evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Eski eş yada sevgilinin kıskançlıkları ilişkiniz üzerinde yoğun bir şekilde hissedilebilir. Eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve bu sorunu birlikte aşmanız için sizin yanınızda tüm gücü ile yer alması gerektiğini ona ifade etmelisiniz. Bekar Boğa'lar sizlerde bu dönemde birden fazla insanın dikkatini çekebilir kıskanç arkadaşlarınızın hoş olmayan davranışları ile yeni bir ilişkiye adım atmaktan alıkonabilirsiniz.

15 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniay, hayatınızla ilgili önemli adımları başlatmak adına kullanmanız gereken bir fırsat. Enerjinizi kontrol ederek, sakin ve esnek olarak planlarınızı uygulamalısınız.

15 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar burcunuza geçiş yapıyor. Bugüne kadar konfor alanınızı oluşturan ne varsa, değiştirmeye hazır olun. Değişime direnmeden akışta kalmak ve hayatın yeniliklerini heyecanla kabul etmek yapacağınız en doğru eylem olacaktır. Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, değişime daha hızlı adım attırır.

15 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 17" R
Ay
Başak
12° 23' 32"
Merkür
Koç
17° 24' 52"
Venüs
Koç
17° 52' 07"
Mars
Balık
21° 29' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 43"
Satürn
Balık
15° 34' 44"
Uranüs
Boğa
21° 44' 59"
Neptün
Balık
28° 34' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 46"
Lilith
Başak
22° 09' 22"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>