Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Bugün alacağını bir öneriyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi eskiden beri bağladığınız büyük umutlar, hedefine bir türlü ulaşmıyor. Bir süre daha sabrederseniz güleceksiniz. Yakın bir dostunuzla yapacağınız küçük birortaklığında uğrayacağınız zarar, çevrenizde arkadaşınızın size duyarsızlığı olarak yorumlanacak, ama siz buna katılmayacaksınız. Dostlarınız üzerinde büyük krediniz var. Bazı uyumsuz davranışlarla bunu tüketiyorsunuz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Projeleriniz uygulanabilir, yenilikçi, birçok kişiyi harekete geçirici ve yararlı olmalı. Ekip halinde çalışmalara önem verin. İşiniz ufak bir sermayede kurulsa bile, aynı ortamda diğer kişilerin de görüşleri alınmalıdır. İşinize değişiklik, yenilik, farklılık katabilmelisiniz. Sizi diğerlerinden ayıran beceri ve yeteneklerinizi öne çıkartmalısınız. Sizi tercih etmelerini sağlamalısınız. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, bunların sebeplerini birlikte gözden geçirmelisiniz. Birbirinizin hedefi farklı ise bu dönemde inatlaşırsınız. Oysaki beraberliğin artı ve eksikleri tartılmalı. Genel duruma bir bakılmalıdır. Karşınıza çıkan kişinindurumunu, ailesini, hayata bakış açısını mutlaka gözden geçiriniz. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, Ağustos ve Eylül ayında olmak üzere tekrarlanacak. Bugün ilki gerçekleşiyor. Kişisel olarak verilecek kararların mutlaka bilinçli ele alınmasında yarar var. İş hayatında, özel yaşamda değişimler gündeme gelebilir. Alışagelmiş düzenin yerine, farklı bir bir yol, yöntem ve gelişme yaşanabilir. Hayat tarzınızda, ilişkide,ortaklığında değişim yaşanabilir. Bunlar yavaş yavaş hayatınızda belirlemeye başlıyor. Yeteneklerinizi değerlendirmek, geçmiş yerine yeniye yer açmak gerekiyor. İçinizdeki saklı duran potansiyel gücünüzü şimdiveya özel hayatınızda yaratıcı şekilde kullanmalısınız. Açık fikirli olmak size güzel fırsatlar ve olanaklar getirir. Tam tersine inatlaşmak, diretmek, değişime kapalı olmak sizi gelişmekten alıkoyabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde yaşanacak gerginlik, motivasyonunu düşürebilir. Hayatındaki dengeyi korumak seni yorabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda ani harcamalardan oluşan kayıplara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Bugünlerde harcamalarda aşırılığa kaçmanız bütçenizde çok fazla açık vermenize neden oluyor. Sorunlarınızla kimseyi meşgul etmeden bazı kararları tek başınıza alıyor olmanız yakınlarınızın gözünden kaçmayabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz ile kalmak isteyebilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. İşlerinizde iletişim konusunda hareketlilik artabilir. Zihinsel faaliyetleriniz ön plana çıkabilir. Kız kardeşlerinizle güzel paylaşımlar içinde bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edebilirsiniz. Ya da kısa seyahatler için plan yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün,ve özel hayatınızda merhamet duygunuzu size düşmanca merhamet göstermeden haksızlık eden kişilere karşı göstermemeli her göz yaşının pişmanlıktan olmadığının farkına vararak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tutarsız davranışları sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda bugün meydana gelen yeni ayla birlikte yaşamınızda yeni bir dönem başlıyor. Uranüs'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte ise içinizdeki, ruhunuzdaki asi tarafı ortaya çıkarmaya ve değişmeye başlıyorsunuz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önü mücadeleleriniz artarken, önemli takım çalışmaları ilginizi çekebilir. Bugün, eşinizin ailesiyle bazı sürtüşmelere, sıkıntılara ve sorunlara açık olabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Kova burcuna yerleşen savaş ve aksiyon gezegeni Mars,15 Kasım'a kadar kariyer yaşamınızda zorlu başarılara imza atmanıza destek verecek. Sözüyle döven marjinal yöneticilerine gazabına uğramadan bu dönemi atlatırsanızhayatınız için önemli bir tecrübe kazanmış olursunuz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>