Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler var. Ama ağır davranmanızı engelleyemiyor. Bu defa tekrar yanılgılar yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yine de biraz hareketlenmenizde bir sakınca yok.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla, bugünlerde esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

Bazı zaaflarınız size bugünlerde üzüntü yaşatabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlüklere küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. görüşmeyi etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

17 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:16 itibariyle etkili Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa önüne ardına iyi bakalım. Saat 21:18-18 Mayıs saat 00:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Satış-alış, komisyon, pazarlama-kredi alımı gibi meselelerde akıllıca düşünmeli, acele kararlar alınmamalıdır. Olayları anlamadan dinlemeden hareket etmeyiniz. Üzerinizde baskı kurmaya kalkışan olursa canınız oldukça sıkılır. -Ne halleri varsa görsünler diyerek kendi dünyanıza çekilebilirsiniz hatta ipleri koparma noktasına gelebilirsiniz. Boşluk saatleri içinde sakin olacağız ve elimizden geldiği kadarıyla beklemede kalacağız. Biliyorum bu oldukça zor. Ancak enerjiler bunu gerektiriyorsa huzurumuz açısından denememiz faydalıdır. Bolluk, bereket ve niyet güzelliğiyle dolu bir Ramazan ayı geçirmemiz dileğimle,

17 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgun uyanman, sabah aksilikler yaşamana neden olabilir. Gelişmelerden haberdar olman an meselesi.

17 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yürüttüğünüz yeni projeler beraberinde yeni kazanımları da beraberinde getiriyor olurken aynı zamanda büyük sorumlulukları da getiriyor olacaktır. İkili ilişkilerde ise geçmişten getirdiğiniz pişmanlıklar yeniden bir konu ile önünüze gelebilir. Artık bazı konularda daha kararlı davranmayı öğrenmeniz gerekecektir.

17 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Tecrübelerinizi ve yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. Finansal konularda kendinizi ve ailenizi güvence altına almak için planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde huzurlu olmak için öz veride bulunabilirsiniz. Özel hayatınızda keyifli anlar yaşamak için plan yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüze çıkan fırsatları hemen değerlendirmelisiniz. Bugün şansınız çok açık. Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız. Dikkat...

17 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve yapacaklarınızı önemsemeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızı yapacağınız işlerin içine dahil etmelisiniz. Hayatınızdaki yenilikleri mutlulukla ve umutla karşılamaya çalışın.

17 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, beklemediğiniz değişikliklerle sizi karşı karşıya bırakabilir. Evdeki ilişkilerinizde aniden kopmalar yaşanabilir. Her türlü sürprize açık bir gün. Sizin kadar mevcut düzeni korumak isteyen biri için bu süreç zorlayıcı olabilir. Hızlı karar vermeden önce iki kere düşünün.

17 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

17 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>