Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bedel Ödetmek İsteyeceksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Eğer hayatında kimse yoksa, bugün aşk konularında daha ilginç bir gün yaşaman mümkün. Bazı ilginç tesadüfler ve yeni bir insan ile aynı ortama girmen, kalbinin daha hızlı çarpmasını sağlayabilir. Bugün güzel etkilere kendini açman gerekecek.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Maddi konularda seninle yarışanlar veya seni kullanmak isteyenler olabilir. Etrafındaki negatif enerjiye sahip insanlara bir sınır çekmen ve kendi parana sahip olman gereken bir gündesin. Bugün kendini ezdirmemelisin.

Günlük işlerine odaklanmak daha kolay olacak senin için. Bu tür şeylerle ilgilenirken daha iyi bir enerji yakalayabilirsin. Yeni ve güzel bir alışkanlık edinebilir ve sağlığına daha iyi gelecek kararlar alabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünve başarılar söz konusu olduğunda yeni şeyler görebilir ve daha önceden fark etmediğin mevzulara daha dikkatli bir şekilde odaklanabilirsin. Daha güzel sonuçlara gitmek için yeni yollar keşfetmek senin için biraz yorucu olacak.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belli kalıptaki insanlar seni bir süredir yoruyor. Bugün duygusal olarak oldukça güçlü ve kendinden eminsin. Bu durum partnerine ve sana yansıyor. Eğer evli bir Boğa burcuysan eşinin ailesiyle biraya gelmen mümkün olabilir. Onların sağlık problemleri ile birebir ilgilenmek isteyebilirsin. Sana anlatılan bazı hikayelerin doğru olmadığını öğrenebilirsin. Bir konuda hırsın artıyor.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki sorunlar karşısında ilişkilerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Profesyonel bir duruş sergilemeniz gereken bir gündesiniz. Şahsi konuları işinizin dışında tutmak olası gerilimlerin ve tartışmaların önüne geçecektir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize odaklanabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessiz kalmak istediğiniz bir dönemde olsanız da sevdikleriniz buna izin vermeyebilir. Duygusallık ve gerçek hayatın dengesini kurma becerileriniz...

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok çalıştığını fark edip yorgun düştüğünü hissedebilirsin bugün. Bugün çok çalışmak yerine verimli çalışmaya odaklanman olası o yüzden. İlhamını kaybetmemek kendine yapabileceğin en iyi şey olabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şansın sizden yana olduğundan şüpheniz olmasın. Yolunuzda ilerlemek için ihtiyacınız olan yardımı ve kaynakları almaya alışın. Kariyeriniz söz konusu olduğunda büyük adımlar atabilirsiniz. Buradan sonra hayatınızın nasıl ilerleyeceğinden sorumlu olmaya başlıyorsunuz. Neşe ve bereket dolu bir zamana adım atıyorsunuz. İhtiyacınız olan her şeyin ve istediğiniz her şeyin gizemli bir şekilde deneyiminize ulaşacağı bir zamana adım atıyorsunuz. Romantik hayatınızda da tutkulu olun ve koşulsuz sevginizi ifade edin. Tutumunuz ilişkiye yansıyacaktır. Karşı tarafa özgür bir alan sunarken yargılayıcı olmadığınızdan emin olun. Hiçbir şey mutluluğunuzdan daha önemli değil!

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte ortak girişimciliğinizin iyi bir yapılanma getirmesi için, gerekli tüm verilere sahipsiniz. Kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla, kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Mantığınız güçlü.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançlara dikkat. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Kıskanç kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir. Maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 32' 39" R
Ay
Boğa
25° 37' 36" R
Merkür
Koç
22° 23' 19"
Venüs
Boğa
11° 18' 57"
Mars
Koç
06° 09' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 15"
Satürn
Balık
17° 16' 27"
Uranüs
Boğa
22° 49' 47"
Neptün
Balık
29° 08' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 17"
Lilith
Başak
24° 15' 60"
True Node
Koç
15° 19' 03"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>