Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Romantiksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Flörtleşmelere daha açık olabilirsin. Bugün yeni insanlarla iletişime girmen olası. Aşkta kendini daha rahat ifade edebileceğin, daha rahat bir enerji içine girebileceğin bir gündesin. Bunun keyfini çıkarabilirsin.

Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Bugün parasal açıdan güzel gelişmeleri kendine çekebilmek adına insan ilişkilerine odaklanman gerekecek. İşteki durumlarıağın ve insanlarla olan bağın ile çözebilirsin. Bir şeyleri tek başına halletmeye çalışmamalısın.

Sevdiğin insanlarla keyifli şeyler yapmak genel olarak enerjini iyi etkileyebilir. Stresten uzaklaşıp keyifli bir gün planlamak, eğleneceğin ortamlara girmek sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bardağın dolu tarafından bakman gerekecek. Bir şeylerde kusur aramaya çok alışmış olabilirsin. Bunun önüne geçmek ve daha dikkatli davranmak sana iyi gelebilir. Pozitif olmak için kendi düşüncelerini tartman gerekecek.

19 Nisan 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Cömert doğanızdan yararlanabileceğini düşünen insanlar bir sürpriz içindedir. Herhangi bir şeyi vermeyi reddettiğinizde ve hatta sevdikleriniz de dahil olmak üzere başkalarının size borçlu olduklarını geri ödemelerini talep ettiğinizde o ruh hallerinden birindesiniz.

19 Nisan 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini baskı altında hissedebilirsin. Hem kendini hem de çevrendeki kişilerin güvenini boşa çıkarmak istemiyorsun. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle baş başa romantik dakikalar geçirmek isteyeceksin. Kilo aldığını düşünüp, diyet programlarını araştırmaya karar verebilirsin.

19 Nisan 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yönetmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Geçmiş ile ilgili endişeleriniz yeniden ortaya çıksada artık bunlara çözüm buluyorsunuz. Sakin olmalı kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Bugün alacağınız kararlar çok önemli. Ailenizden ya da arkadaşlarınızdan manevi destek alarak süreci yönetin.

19 Nisan 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular nedeniyle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Parasal konularda yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz.

19 Nisan 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ya da satışla uğraşan Kova’lar için yorgunluk süreci olsa da başarı ve gelecek Vaad eden durumlar silkelenip tekrar ayağa kalkmanızı sağlayabilir.

19 Nisan 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

19 Nisan 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düzensizlik bugün gerçek bir tehlikedir. Neyse ki, özel olayları hatırlamakta veya önemli görevlere odaklanmakta zorluk çekseniz bile gerçek arkadaşlarınız sizi hala önemsiyor. Takviminizi kontrol etmek muhtemelen iyi bir fikir olacaktır, ancak en iyi çabalarınız hedefi vurmazsa, insanların sizi anlaması ve sizi affetmesi muhtemeldir. Bir dahaki sefere benzer bir şeyle uğraştıklarında size olan nezaketlerini hatırlayın!

19 Nisan 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işleri yoluna koyma yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Bu dönem her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.

19 Nisan 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

19 Nisan 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal alanda; özellikle ortak kazançlar, borç ve ödemeler konularında gelişmeler olabilir. Bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz, yeni bir karar alabilirsiniz. Ancak düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin.

19 Nisan 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

19 Nisan 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 03" R
Ay
Yay
26° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 15' 31"
Venüs
Koç
28° 20' 51"
Mars
Balık
28° 03' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 21"
Satürn
Balık
16° 22' 60"
Uranüs
Boğa
22° 13' 28"
Neptün
Balık
28° 50' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 13"
Lilith
Başak
23° 05' 56"
True Node
Koç
15° 26' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>