Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ketumsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizi/eşinizi abartılı bir jestle şaşırtmak isteyebilirsiniz. Belki de spontane bir şeyler yapmalısınız, mesela üzerilerinde isminin yazılı olduğu bir balonla ya da çiçek demetiyle karşısına çıkmak gibi. Eğlenceli ve neşeli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Onu önemsediğinizi gösterin ve birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarın. Onu bugün aşk sarhoşu yapın!

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Fazlaca gösterişlisin ve bazen kendini başkalarıyla çok fazla kıyasladığın oluyor. İnsanların başardığı şeyleri sen de başarmak zorunda değilsin. Bugün kendine yükleneceğin bir gün olabilir, hayatın seni doğru yola götürmediğine inanabilirsin. Bu enerjiyi, yapmak istediklerine ulaşmak için bir plan hazırlayarak olumlu bir hale getir. Güç senin ellerinde.Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeyler öğrenmen gerekebilir. Eğitim gibi konular ağır basabilir. Zihnini bir şeyler öğrenmeye ve bu konularda kendini geliştirmeye adaman önemli bir gelişme yaratabilir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Görünüşünle gurur duyduğun bir sır değil. Bugünlerde evinizde bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Yaşam alanlarını yeniden ele almak size iyi gelecektir. Bu akşam güneş Kova burcuna girdiğinde, hem ev hem dehayatınızda bazı değişikliklerin ilk sinyallerini göreceksiniz. Özellikle pandemi başladığından beri uzaktan çalışıyorsanız, çalışma alanınıza yatırım yapmak için kendinize izin verin.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oyunu kurallarına göre oynamak isteyenlere karşı kartların açık. Bu durum çevrenin dikkatinden kaçmazken, onların da önlem almasına sebep olabilir. Mide rahatsızlığı olan bir Boğa burcuysan, yağlı besinlerden uzak durman gerekebilir. Aile ilişkilerinde duygusal taraflarını daha çok göstermek isteyebilirsin. Ketumluğun eleştiri oklarını üzerine çekebilir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal maddi varlığınızın değerlendirmesini yapıyor olabilirsiniz. Bazı ekonomik kaygılar sizi düşündürürken ilişkilerinizde gelgitler yaşıyor olabilirsiniz. İnsanların sizi kullanıyor olduğunu düşünmekten vazgeçin.Çevrenizde sevilen ve işe yarayan biri olduğunuza sevinin.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Akşama doğru çatışmalardan kaçının.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaşam enerjiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı detaylandırmak istiyorsunuz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ne söylemek istediğin ve söylediklerinde neyi kastettiğin konusunda emin ol. Konuşmadan önce kesin bir şekilde düşüncelerine odaklanman gerektiğinin provasını yaparsan, konuştuğun şey çok daha net olacaktır. Darbeyi yumuşatmaya ya da birini bağışlamaya çalışırken kelimeleri boşa harcama. Bu neredeyse her zaman misillemeyle sonuçlanır. Sadece söylerken mümkün olduğunca dürüst ve açık bir şekilde söylenmesi gerekenleri söyleyin.

19 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınız bugün beklenmedik bir şekilde derin olabilir. Başka birinin inançlarının düşündüğünüz gibi olmadığını keşfedebilirsiniz! Ne mutlu ki, hayal kırıklığına uğramak veya yanıltılmış hissetmek yerine, bunu öğrenmek için gizlice rahatlamış olabilirsiniz. Başkalarının esnek olabileceğini görmek, değişen koşullara uyum sağlamanıza izin vermeniz için size gereken izni verebilir. Geçmişte öğrendiklerinize ne kadar sadık hissederseniz hissedin, şimdiyi de yaşamanız gerekir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var veilişkilerinizde de yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken,arkadaşlarınız arasında gereklibirliğini sağlayacaksınız.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle, evinizle ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Evde kalmaya istekli olabilirsiniz. Evle ilgili beklenmedik sorunlar, ev aletlerinde arızalanmalar, tadilat gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yoğunluğunuzu karşı cinse ifade etmek konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu olmak için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi gelişen olaylar sizi heyecanlandırabilir. Çok büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor

19 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 57" R
Ay
Başak
15° 45' 01"
Merkür
Koç
17° 16' 55"
Venüs
Koç
18° 13' 11"
Mars
Balık
21° 42' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 37"
Satürn
Balık
15° 36' 25"
Uranüs
Boğa
21° 45' 55"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 46"
Lilith
Başak
22° 11' 16"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>