Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hazırlıklarını Tamamlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sizin için mutlu bir gün olacak. Hayatınızın eğlenceli ve huzurlu olduğunu hissedeceksiniz. Birçok insanın hayatında nasıl olumlu bir fark yarattığınızı görebilir ve sevdiklerinizden samimi geri dönütler alabilirsiniz. Aile üyelerinizle ve arkadaşlarınızla birlikte zamanınızı sohbet ederek ve kahkahayla geçirmekten keyif alacaksınız. Mizah anlayışınız yüksek olacak, bu yüzden saçmalamaya hazır olun!

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Metotsal bir insansın. Hayatını düzenli ve planlı şekilde yaşamayı seviyorsun. Okuldan mezun olduğundan beri, hayatına tamamladığın derslerden oluşan bir süreçmiş gibi yaklaştın. Kariyerine, romantik yaşamına ve ruhsallığa konsantre oldun. Şimdi ise, bu farklı şeylerin nasıl da bir araya gelebildiğini göreceksin.Bugün kendini psişik addeden tuhaf biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi bir psişik olmaktan daha karmaşık özelliklere sahip. Dolayısıyla hakkınızda bir kehanette bulunursa, aklınızın bir köşesine yazın fakat bel bağlamayın. Hiçbir doğruluk payı olmayabilir. Kendi sezgilerinize güvenin. Sezgileriniz, sözde psişiklerden fersah fersah önde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde duygusal anlamda netleşmeler yaşayabilir, bazı ilişkilerinizle ilgili düşüncelerinizi daha çok duygusal tabanlı belirleyebilirsiniz. Takıntılardan ve kıskançlıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi doldurmayın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisindeki ani değişiklikler, bir süredir korumaya çalıştığın dengeni bozabilir. Her ne olursa olsun yarın için hazırlıklarını aksatmadan tamamlamak isteyeceksin. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşından alacağın sürpriz bir telefon seni şaşırtabilir. Günün sonunda kafanı kurcalayan konuların netliğe kavuşması, içini rahatlatacak. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkma planların olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Var olan ilişkinizi ileriye taşıma kararı alıyorsunuz. Ailelerinizin tanışma zamanı geldiğini düşünebilir ve bunun gerginliğini yaşıyor olabilirsiniz. Aileler tanışmadan önce partneriniz ile vakit geçirmek gerginliğinizi alabilir ve sevginizi tazeleyebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde bazı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor zamanlarında yanında olduğunuz bazı kişilerin zor zamanda yanınızda olacağını bilmenin verdiği güven size iyi gelebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamanki renkleri daha canlı, daha parlak görebilirsiniz. Bu ruh halinden faydalanmaya çalışan insanlar olacaktır. İnsanlarla iyi geçinmeye çalışırken fazla yumuşak başlı olduğunuzu fark edebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinize ihtiyaç  duyacağınız bir gündesiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve ateşli bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizde çok başarılı olduğunuz için çalışma arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakıyorsunuz. Stresli ortamlardan kaçınmaya çalışın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün, çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay'ın konumu başarınızı destekliyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 17" R
Ay
Oğlak
04° 30' 24"
Merkür
Koç
16° 24' 03"
Venüs
Koç
29° 05' 31"
Mars
Balık
28° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 47"
Satürn
Balık
16° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 16"
Lilith
Başak
23° 09' 57"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>