Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözlemcisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın seninle zaman geçirirken sıkıldığını hissedebilirsin bugün. Bir şeyleri içine atmak yerine, onunla bu konu hakkında konuşmak sorunu çözmek için iyi olabilir. Bazen kendi üstümüze alındığımız şeylerde aslında bir etkimiz olmayabilir, senin de bunu görmen gerekebilir.

Fedakar çalışmalarınız, yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Bugün şans senden yana olacak. Ama bu şansı değerlendirmek de sana düşecek tabii. Karşına çıkan fırsatlardan kendine sağlam bir program çıkarmak tamamen sana bağlı olabilir. Ne kadar emek o kadar sonuç demek senin için.

Uyku düzenini tekrar normale döndürmek için daha çok çabalaman gerekebilir bugün. Yemek düzenini tekrar ayarlamak sana bu konuda yardımcı olabilir. Belli bir saatten sonra ağır şeyler tüketmemek daha rahat uyumanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte kendisine yardımcı olduğun bir arkadaşından haber alman mümkün olabilir bugün. Bu kişi sana olan minnetini belirtmek ya da borcunu ödemek isteyebilir hatta. Bu zamana kadar koyduğun bir emek varsa onun da karşılığını alman olası. hayat sana ektiklerini biçtirecek.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün nakit konusunda dikkatli olun çünkü aceleyle hareket ederseniz, size çok paraya mal olacak türden bir hata yapabilirsiniz. Bir dünya burcu olarak, ihtiyatlı davranmanız sizin için zor olmamalı, bu nedenle pragmatik bir yaklaşımı benimseyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşturmalı bir gün oluyor. Kendini fiziksel anlamda zinde hissetmeye daha çok ihtiyacın olabilir. Türlü türlü gerginliklerin ve sıkışmaların olduğunu gözlemleyeceksin. Gözlemlerin ise içine su serpen türden olacak. Çevrene karşı duyduğun güven artıyor. Son günlerde çevrenle yaptığınız paylaşımlarınızın artması, karşılıklı olarak etkileşimi de beraberinde getirecek.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi inadınızı yine kendinizin kıracağını biliyorsunuz. Bugün fikirlerinizin gidişatını değiştirmek, tutumlarınıza da etki edecektir. Eşiniz ya da ailenizle konuşmalarınız parasal konulardaki dengesizlikler gündeme geldiğinde gergin bir hal alabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı ve keyifli bir hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalmaya dikkat edin.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar verdiğiniz sözleri tutmadığınızı fark edemiyorsunuz. Yeni farkındalıklar için düşünmeniz gereken bir gün içerisinde olabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Onların yanında bulunmak, olası sorunları daha kolay atlatmana yardımcı olacak. Birbirinize destek olmak aile arasındaki bağların güçlenmesini sağlayabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla doğru sınırları bulmak şu anda zor olabilir. Muhtemelen bazı yoğun konular hakkında düşünüyorsunuz, bu nedenle biri masumca nasıl olduğunuzu sorarsa yoğun bir hikâye anlatabilirsiniz. Neyse ki, bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Arkadaşlarınız muhtemelen bu yeni yönünüzü keşfetmeye hazırdır. Zaten bir şeyler olduğundan şüpheleniyor olabilirler! Onlara doğru olduklarına anlamanın rahatlığını vermeyi düşünün.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda son derece hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Üstelik yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Çevresel sorunlardan kaçıyorsunuz.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak, spor yapmak size çok iyi gelecektir. Ayrıca maddi kaynaklarınızı arttıracak güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahati hukuk, uzak akrabalarla ilgili ise bazı sorunlar gerçekleşebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olduğunuzda sevdiğinize ağır eleştiriler yöneltiyor ve onu zorluyorsunuz. Duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın. Ondan beklediklerinizi açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yordu. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>