Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kırgınlıkları Sineye Çekiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla yaşayacağınız olası tartışmaların ilişkinin gidişatına zarar vermesini önlemen gerekecek. İlişkinin gidişatı hakkında daha detaylı düşünmeye çalışmak ikiniz için de iyi olacak. Değerlendirme yapma fırsatını kaçırmamalısın.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.

Karşına çıkacak boşluk sayesinde farklı ilerleme planları yapman mümkün olabilir. Dinlenirken yeni fırsatlar hakkında düşünmeye başlamak ileride başarılı olma ihtimalini yükseltebilir.

Sağlığın hakkında daha fazla önlem almak isteyeceksin. Etrafına uyum sağlamak için daha istekli olmalısın. Yeme alışkanlığın hakkında daha yapıcı kararlar almak için yardım istemeyi düşünebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip olduklarına şükretmek ve günün keyfini çıkarmak için iyi bir zaman. Bayramın ilk gününde genel olarak enerjini aile ve sevdiğin insanlara çevirebilirsin. Sakin ve keyifli bir gün geçirmek genel olarak sana iyi gelebilir.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Venüs bugün ateşli Koç burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu durum sizi doğrudan etkileyecek. Bu dönemde sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda sorunlar yaşayabilir ve çevrenizdekilerle iletişim kuramadığınızı hissedebilirsiniz. Bu süre zarfında sezgileriniz ve kalbiniz yüksek sesle konuşacak, ancak mantığa bağlı kalmayı ve önemli kişisel meseleler söz konusu olduğunda zihninizin de söz sahibi olmasına izin vermeyi hatırlamayı unutmayın.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ramazan Bayramı’nın ilk günü. Bayramda kırgınlıkları sineye çekeceksin. Dargın olduğun kişilerden gelen adımlara aynı şekilde karşılık vereceksin. Kendini mükafatlandırma vakti. Bir süredir üzerinde çalıştığın konular ile ilgili aldığın başarılı geri dönüşler, seni gururlandıracak.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizde kararsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Mantığınızın çizdiği yolu tercih edip etmemekte zorlanabilirsiniz. Konunun sizi neden bu kadar zorladığını bulduğunuzda çözümün de burada gizli olacağını fark edeceksiniz.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Sabah saatlerinde ilgilendiğiniz konularda abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız şeylere para harcamaktan çekinmeyeceksiniz.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak ve onlardan özgürleşmek için disiplinle olaylara dahil olmanız çok önemli.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendini keşfetme artık başka insanlar aracılığıyla gelebilir. Biriyle tanışabilir veya ruhunuza hitap eden ünlü bir kişiyi keşfedebilirsiniz. Hayatlarını öğrenmek, bu süreçte kendiniz hakkında bir şeyler öğrenmenize yardımcı olabilir. Bu muhtemelen daha önce düşünmediğiniz bir şeydir, örneğin ifade edemediğiniz bir yönünüz gibi. Onların hayatını kopyalamak ve kendinizi onlara uydurmaya çalışmak zorunda değilsiniz, ancak ilham verebilirler.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı verilerle kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Arkadaşlarınızı yargılamaktan kaçınmalısınız.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğleye dek Ay burcunuzda ilerliyor. Bir planınız varsa sonuçlandırmak için sabah saatlerini kullanabilirsiniz. Ardından parasal konular gündeminize geliyor. Bugün biraz fazlaca harcama yapmanız mümkün.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs’ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

2 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 20' 36"
Ay
Akrep
14° 12' 39"
Merkür
Koç
26° 03' 03"
Venüs
Balık
20° 35' 01"
Mars
Balık
04° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 11"
Satürn
Balık
13° 12' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 24"
Neptün
Balık
27° 46' 40"
Plüton
Kova
01° 48' 45"
Chiron
Koç
18° 44' 42"
Lilith
Başak
19° 42' 17"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>