Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gün Sayıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle alacağınız kararları ortak bir biçimde almanız, bu konulara birlikte kafa yormanız sizi birbirinize daha fazla yaklaştırabilir. Aşkınızı kuvvetlendirmek için iletişime zaman ayırmalısın.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz bur durum gelişiyor. Bugün bunun ipuçlarını göreceksiniz. İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor.

Finansal konularda bereket artabilir bugün. Bu şaşırtıcı gelişmelere sen bile şaşırabilirsin. Sezgilerine kulak vermen parasal konularda daha iyi sonuçlar verebilir.

Sevdiğin insanlarla açık hava aktivitelerine katılmak sana çok iyi gelebilir. Sağlıklı bir gün geçirmek için onları da ikna ederek açık hava yürüyüşlerine çıkabilirsin. Hareket ve sohbet herkese iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel fırsatlarla dolu bir gün. İletişim kurma şekline dikkat ettiğin sürece kazanan sen olabilirsin. Yapıcı davranmak her türlü işine gelecek. Bugün kendi hayatını kendin yönlendireceksin, bunu unutma.

28 Nisan 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ev işleri ve diğer günlük aktivitelerle zaman kaybetmeyin. Bunlar her zaman yapılabilir. Şimdi ana odak noktanız, genel yaşam amacınız olmalıdır. Her şeyden çok neyi başarmak istiyorsunuz? Buna konsantre olun ve diğer her şeyi görmezden gelin.

28 Nisan 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyallikten ödün vermezken, seni tartışma haline teşvik edenlere de fırsat vermeyeceksin. Kimsenin sınırları aşmasına müsamaha göstermeyeceksin. Çalışan bir Boğa burcuysan, yoğun geçen günler uykusuzluk olarak seni etkileyebilir. Tatili iple çektiğinin herkes farkında...

28 Nisan 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız bir zaman yaşayabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz anlamsız baskı baş ağrısına yol açabilir. Bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsanız bunlar için bir şeyler yapmak yerine öncelikle sorunun ne olduğuna odaklanmaya çalışın. Böylece bir çok problemi de ortadan kaldırmış olursunuz.

28 Nisan 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yoğun olmakla birlikte kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybedip yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ikili ilişkiler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

28 Nisan 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresinize hakim olmanız gerçekten çok önemli olacak. Kendinizi belli noktalarda kısıtlayın ve frenleyin. İş konusunda size yüklenen kişiler olabilir...

28 Nisan 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

28 Nisan 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün isyankâr bir ruh halinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar tarafından nasıl algılandığınıza dikkat etmiyorsanız, kararsız veya tartışmacı biri olarak ortaya çıkabilirsiniz. Sevmediğiniz bir fikri olan yolunuza çıkan herkese meydan okumak yerine, münazara becerilerinizi önemli olan bir şeye saklamaya çalışın. Sizin için gerçekten önemli olan insanları etkilemek ve nahoş dedikodular ya da gerçek olmayan bilgiler yayan herkesi eğitmek için mantığınızı ve zekânızı kullanın.

28 Nisan 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Balık’ta ilerleyen Mars, kendiniz kadar sıra dışı ve farklı kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

28 Nisan 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

28 Nisan 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanıza, hayallerinize ve yeni farkındalıklarınıza odaklanabileceğiniz günler. Tutulma öncesinde bilinçaltınız aktif olabilir. Rüyalarınıza dikkat edin. Hayatın size mesajları olduğunu fark edebilirsiniz.

28 Nisan 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sezgilerinize güvenin. İkili ilişkilerinizde dikkat çekici yakınlaşmalar söz konusu. İşinizle ilgili kafanızdaki bir fikri hayata geçirecek enerjiye sahip olmanıza rağmen, sizi engellemek isteyen kişiler olabilir. İş hayatında çeşitli zararlara karşı dikkatli olmanızda ve fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Kendinizi uzun vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın

28 Nisan 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 05' 05" R
Ay
Başak
00° 39' 25"
Merkür
Koç
17° 55' 14"
Venüs
Koç
16° 38' 37"
Mars
Balık
20° 43' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 07"
Satürn
Balık
15° 28' 50"
Uranüs
Boğa
21° 41' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
19° 59' 17"
Lilith
Başak
22° 02' 45"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 18/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>