Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün aşkta şaşırman olası! Eğer flört ettiğin birisi varsa aranızda daha iyi bir iletişim yaşanabilir. Eğer hayatında kimse yoksa işte o zaman tamamen şaşırabilirsin! Aşk gelip seni bulabilir.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Hiç beklemediğin yerlerden maddi yardımlar gelebilir bugün. Sadece emeklerinin değil genel olarak şansının da karşılığını görebilirsin. Tam sıkıştığın anda bu yardım ilaç gibi gelecek. Şans senden yana olacak bugün!

Tüm gününü bilgisayar başında geçiriyorsan esneme egzersizlerini ihmal etmemelisin. Belli saatlerde mola verip kısa yürüyüşler yapabilirsin. Fırsatını bulduğun zaman hareket etmen sana çok iyi gelebilir. Gün içinde su içmeyi de ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey benimle başlar diyerek haftanı başlatabilirsin. Kendine olan güvenin daha da artabilir bugün. Kararsızlıkların artık sona erebilir. Attığın adımlara daha fazla güveneceksin.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları yönetici gezegeniniz Venüs'ün gökyüzünde oluşturduğu hareketlenme bugün sizin için büyük değişimlerin gerçekleşmeye başlayacağını gösteriyor. Ancak, bu enerji zamanla kendi hızında ortaya çıkacağından, hayatınızın bir gecede değişmesini beklemeyin. Önümüzdeki birkaç ayın nasıl geçeceğini daha iyi anlamak için, sosyal ve romantik yaşamınızda nereye gittiğinizle ilgili ince ipuçlarını izleyin.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde büyük kırılmalardan geçebilirsin. Alacağın yeni kararlar geleceğini şekillendirebilir. Detaycı yapın sayesinde, ayrıntılara hâkimsin. Neyin önemli neyin önemsiz olduğunu da belirleyebilirsin. Eğer mide problemleri olan bir Boğa burcuysan, işlenmiş ve yağlı gıdalardan uzak durmanda fayda var.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi hayata geçirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni projelere adım atarken güvendiğiniz kişilerle yola çıkıyorsunuz. Bu size ayrı bir güç vereceği için bazı riskleri almanız da kolaylaşacaktır.İlişkilerde yaşadığınız soğukluk ve mesafeyi daha da büyütmeyin.Zor konuşmalar yapmayın.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olaylara bütünsel bir bakış açısı ile yaklaşın. Özellikle işinizde bugünlerde çok fazla detaylarla haşır neşir olmamanızda fayda var.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

25 Nisan 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda aklınızdan geçenleri söylememek elde değil! Eleştiri veya bir otorite figüründen tavsiye aldığınızda ağzınızı kapalı tutmakta zorlanabilirsiniz, ancak zor olsa da, hiçbir şey söylememek pişman olacağınız bir şey söylemekten daha iyidir. Bu kişi sizin üzerinizde yarattığı etkinin farkında olmasa da, potansiyel olarak onların öfkesini daha da fazla çekecek bir şey söylemek yerine onu bırakırsanız işler daha iyiye gidecektir.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim problemleri yaşamak istemiyorsanız, olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisiniz. Yoğun duygular karşısında bocalamanız mümkün. Kendinizi doğru ifade etmelisiniz. İçsel bir tepki içinde olabilirsiniz.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken sosyal yaşamınız hareketli olabilir. İşinizle ilgili etkinliklere katılabilir veya arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri konuşmalarınızla ya da fikirlerinizle ikna edebilir, etkileyebilirsiniz.

25 Nisan 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu haftanın en rahat, en huzurlu ve mutlu günündesiniz. Hiçbir kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılıyor. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

25 Nisan 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 56" R
Ay
Başak
17° 57' 42"
Merkür
Koç
17° 11' 53"
Venüs
Koç
18° 27' 04"
Mars
Balık
21° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 12"
Satürn
Balık
15° 37' 31"
Uranüs
Boğa
21° 46' 32"
Neptün
Balık
28° 35' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 25"
Lilith
Başak
22° 12' 31"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>