Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Küslüklere Son Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Yolunda gitmediğini düşündüğün meseleleri kenardan izleyip değerlendirmen daha iyi olabilir. Olayların içindeyken veya bir şeylerin sıcağı devam ederken karar almamak bugün daha iyi olabilir. Bırak, olayları biraz daha dinmişken görebilesin.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz biraz aceleci bir yargı. Arkadaşlarınızla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza başka nedenlerle elverişli görünmüyor.

İçine sinmeyen kararlar almamak bugün seni öne geçirecek. Özellikle de masraflar konusunda… Bir şeyi acele ettirip almak yerine doğru zamanı beklemek bütçeni zorlamadan karar almanı kolaylaştırabilir.

Yediklerinin seni nasıl etkilediğine dikkat etmen gerekebilir. Bazı yiyecekler mideni zorluyor olabilir. Sana pek de iyi gelmeyen veya enerjini düşüren yemeklerden uzak durmak, daha sağlıklı tercihlerde bulunmak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda tek başına olduğunu görmen gerekecek. Başkasından bir beklentiye girmek doğru ve güzel sonuçlar veremeyebilir. Kendine ne kadar sağlayabiliyorsan o kadar üzerinden bir şeylere odaklanmalısın.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşüncelerinizle baş başa kalabileceğiniz bir yer bulun ve sizi şu anda bulunduğunuz yerden en çok olmak istediğiniz yere götürebilecek ayrıntılı bir plan oluşturmaya başlayın. Büyük düşünün ama gerçeklikle bağlantınızı kaybetmeyin. Boğa'nın bile sınırları vardır.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı gelişmelere tanıklık edeceğin bir güne adım atıyorsun. Planlarını ve yol haritanı gözden geçirerek günü değerlendirmek isteyebilirsin. Kendini daha rahat ifade etmek isterken, kırgınlıkları da geride bırakacaksın. Kilo problemi yaşıyorsan, yeni bir diyet programına başlamak isteyebilirsin.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı abartılı davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Farkında olmadan yaptığınız konuşmalar kırıcı olabilir. Ortada bir sebep olsa bile hiçbir sebep ailenizle aranızı bozmak için geçerlilik taşımaz. Birbirinizle daha çok vakit geçirdiğiniz bugünler, size çözüm ve iyileştirme adına bir fırsat olabilir.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklar ya da siziaçısından meşgul eden konulara, belki ailevi konulara daha fazla odaklanmak gerekebilir. Biraz esnek olmaya gayret edin.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kusurlu yönlerine bir bakabilirsiniz. Başkalarının söylemesindense kendiniz kendinizi çok daha verimli eleştirebiliyorsunuz.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, oldukça gizemli telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Biri sizinle aynı isimde birini arıyor olabilir veya hiç anlam veremediğiniz bir mesaj atabilir. Ayıca karşı taraf arayıp telefonu kapatabilir ve yanlış numara arıyor olabilir. Bu seni çıldırtabilir. Mümkünse, telefonunuzu kapatın ve kendinizden uzaklaştırın. Eğer zaten normal biriyse, her zaman o kişiyi geri arayabilirsiniz.

23 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim artık iyi bir şey. Bazı monotonlukların kırılması gerekmesine rağmen, bir şeyleri değiştirmek konusunda tereddütlü olabilirsiniz. Mevcut yaşam tarzınız o kadar sabit ve uzun süreli olabilir ki, kalıpları kırmak zor olabilir. Gözlerinizi yeni olasılıklara açın! Birlikte deneyerek eğlenmek için arkadaşlarınızın yeni şeyler hakkında önerilerde bulunmasına izin verin.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem yoğun bir şekilde istismar edilmekten çekiniyorsunuz, Hem de bu şartların doğmasını besleyecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Duygusallığınızın belirlediği şartlar, sizi etkilemeye başladı. Bugün kafanız karışık olabilir.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşımak zorunda kaldığınız işleriniz olabilir. Odaklanmakta zorlanabilirsiniz ancak tamamladıktan sonra rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili yeni ve sıra dışı fikirler aklınıza gelebilir, bir kenara not alın.

23 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili almanız gereken ciddi bir kararı sürekli erteliyorsunuz. Duygularınızı dinleyip en uygun kararı verin. Tam istediğiniz gibi bir durum ortaya çıkacak. Çalışma hayatındaki titizlik ve düzen takıntınız çevrenizdekileri bıktırıyor. Hem kendinize, hem de başkalarına karşı hoşgörülü olmaya çalışın. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

23 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 22' 08" R
Ay
Akrep
17° 47' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
24° 35' 25"
Mars
Balık
25° 42' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 56"
Satürn
Balık
16° 06' 10"
Uranüs
Boğa
22° 03' 09"
Neptün
Balık
28° 44' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 44"
Lilith
Başak
22° 45' 39"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>