Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni İlgi Alanları Ediniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk tek kişilik bir durum olabilir ama ilişki için iki kişi gerekir. Eğer bütün fedakarlıkları sen yapıyorsan bugün kendini geri çekip olanı biteni düşünmen gerekebilir. Sadece senin ödün vermemen gerekiyor.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan işlerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal açıdan kendine yeteceğin bir gün olacak bugün. Büyük masraflara girmeden veya büyük kazançlar beklemeden rahat bir enerjiye sahip olabilirsin. Bir şeyler kendiliğinden yolunu bulabilir.

Çevrendeki insanların sağlığı ile alakadar olabilirsin. Eğer onlar için doktor randevuları alınması gerekiyorsa bugün bunun için bazı adımlar atman olası. Sevdiklerinin iyi olduğunu görmek isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rüyaların sana çok pozitif şeyler gösterebilir. Bunlar haberci rüyalar olabilir. Ancak hiçbir şeyin kendiliğinden muhteşem bir sonuca varacağını düşünmeden ve çabalardan vazgeçmeden bir şeylere odaklanmalısın.

21 Nisan 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyanın zirvesindesin şimdi Güneş senin burcunda ilerliyor ama kendini kaptırma. Her şeyden önce, tutamayacağınız sözler vermeyin. Bugün seni bir çukurdan çıkarsa bile yarın kendini daha büyük bir çukurda bulabilirsin.

21 Nisan 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce tercih etmediğin aktiviteler, sana yeni uğraşlar kazandırabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sosyal medya üzerinden biriyle tanışabilirsin. Sağlık konuları gündeminde. Son günlerde beslenmene dikkat etmemenden kaynaklanan sorunlar nedeniyle doktor kontrolüne gidebilirsin.

21 Nisan 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda daha özgür olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yalnız çalışmanız gerektiğini yöneticilerinize iletebilirsiniz. Duyacağınız cevabın öncesinde bu talebinizin altında yatan sorumluluğun üstesinden gelebilecek misiniz ve devamlılık arz edeceğiniz konusunda kendinizden emin misiniz bu konudan emin olmalı ondan sonra sözler vermelisiniz.

21 Nisan 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

21 Nisan 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yanlış enerji bağlarını kesme günü olabilir. Size zarar veren eterik bağlar ve enerji kordonları ile ilişiğinizi keserek enerjinizi kendinize...

21 Nisan 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının başarısızlıkları cesaretini kırmasın. Girdiğin yolda, karşına çıkabilecek potansiyel engeller konusunda seni uyaran tabelalar görebilirsin. Fakat bu direksiyonu kırıp geri dönmen ve hayallerinden vazgeçmen gerektiği anlamına gelmiyor. Belki biraz yavaş gitmeli veya yeni bir yol keşfetmelisin. Her ikisinde de, seni hedeflerine ulaştıracak sabırı gösterebilecek bir yapıdasın.

21 Nisan 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açığa çıkmak şimdi iyileştirici olabilir. Birinin geçmişte sizin hakkınızda söylediği yeni ve olumlu bir şey keşfedebilirsiniz ve bu taze bilgi, tekrar tekrar ortaya çıkan bazı şüphelerinizi gidermeye yardımcı olabilir. Akranlarınızdan iltifat almak, kendinize güveninizi ancak tamamen buna bağımlı olmamalısınız. Bir şeylerin kafanıza takılmasına izin vermeyin çünkü bugün başarıya ulaşmak için temiz bir zihne ihtiyacınız var.

21 Nisan 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni açılımlar söz konusu olacak. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Uranüs ve Merkür bu dönem yazılı anlaşmalar konusunda dikkatli olmanızı öneriyor.

21 Nisan 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

21 Nisan 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecek odaklı düşünceler içinde olabileceğiniz bir gün. Hayallerinizden vazgeçmeyin, ancak onlar için çaba da göstermeniz gerektiğini unutmayın. Burcunuzda gerçekleşecek tutulma öncesi konfor alanınızdan çıkmaya hazırlanın.

21 Nisan 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Son günlerdeki yoğuntemposu bunalmanıza neden olabilir. İşyerinde çıkan problemlerin küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını ispat edip rahatlayacaksınız. Biraz daha idareli olmayı, gelecek günler için birikim yapmayı öğrenmelisiniz. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız!

21 Nisan 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 10" R
Ay
Akrep
24° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 15' 59"
Mars
Balık
26° 08' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 33"
Satürn
Balık
16° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 04' 60"
Neptün
Balık
28° 45' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 38"
Lilith
Başak
22° 49' 18"
True Node
Koç
15° 34' 42"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>