Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hareketlilik Bütün İşlerine Yansıyacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle sakin bir gün geçirmek ikinizin de ihtiyacı olan bir şey olabilir. Bugün birbirinizi yormadan rahat bir gün geçirmek daha önemli olacak. Evde vakit geçirmeniz sıkıcı olmayabilir.

Bugün durgun bir işgünü geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhatap olmamaya çalışın ve onlardan uzak durun. Bugünyerinizde kendinizi geliştirecek faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz.

Bugün maddi açıdan şükretmek sana iyi gelebilir. Elindekilere odaklanmalısın. Büyük beklentilere girmek yerine sahip olduklarının kıymetini bilerek güne odaklanmak daha doğru olabilir.

Hijyen konularında daha dikkatli davranabilirsin. Gerek yaşam alanını gerekse çalışma alanını düzenlemek, temiz olmak sana zihnen de iyi bir etki sağlayabilir. Çevrendeki kaosu temizlemen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün resmi evraklar okunacaksa dikkati elden bırakmamanda fayda var. Halledilmesi gereken birden fazla önemliolabilir. Bu konularda önemli olan şey kendi dikkatini toplamak olacak.

22 Nisan 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık Güneş burcunuzda hareket ettiğine göre, endişe ettiğiniz pek çok şeyin çabaya değmeyeceğini anlamanız çok uzun sürmeyecektir. Korkulacak tek şey korkunun kendisidir. Şu andan itibaren bu sloganla yaşa.

22 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adım atarken daha cesur davranacaksın. İkili ilişkilerde alacağın keskin kararlar; senin de gözlerini açarken, ne kadar rahatladığını fark ettirecek. Bugünün sana getirdiği hareketlilik bütün işlerine yansıyacak. Her ne kadar farkında olmasan da günün yorgunluğunu akşam saatlerinde hissedeceksin.

22 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı kendinizi ifade ederken zorluk yaşayabilirsiniz. Tereddütleriniz sizi endişeye sevk ediyor olabilir. İfadeyi önce kendinize verin ve hangi duygunuzun ne yoğunlukta olduğuna, nasıl etkilendiğinize ve buna nasıl yön verdiğinize kesin bir karar verin.

22 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler bugün gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklar sizi yıpratabilir. Plan program yaparak sorumluluklarınızı azaltmaya çalışmalısınız.

22 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paylaşımcılığın sizler için ön plana çıktığı bir güne girebilirsiniz. Sizden yardım talep edenler ya da sizin yardım etmek istediğiniz kişiler olabilir...

22 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınıza bakıyor, işleri nasıl kontrol edebileceğinizi ve olaylara nasıl çeki düzen verebileceğinizi anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kötü haber şu ki, her şeyi kontrol etmeniz mümkün olmayacak; zira gelecek ay meydana gelecek olan olaylar herkesi diken üstünde tutacak türden. Yapmanız gereken asıl şey, kendinizle ilgilenmek ve daha güçlü bir güven duygusu geliştirmek. Böylelikle ortaya çıkan her türlü değişiklikle nezaket ve güleryüzlülükle başa çıkabilirsiniz.

22 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tek başınıza bir şeyler yapabileceğinizi kabul etmek zor olabilir. Belirli bir grup insanı etkilemek ve onaylarını almak söz konusu olduğunda, en iyi çabalarınız bile bir fark yaratmayabilir. Bir hataya sadık kalabilirsiniz. En iyisini bulana kadar kendinizi hiçbir şeyle geçindirmek zorunda bırakmayın. Bunun yerine, şu anda hayatınızı yaşarken sahip olduklarınızın keyfini çıkarın!

22 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara hemen uyum sağlıyorsunuz. Özel günlerden birini yaşıyorsunuz.

22 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

22 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işleriniz ya da yüksek öğrenimle ilgili konularda görüşmeler yapmak veya kararlar almak için uygun bir gün. Daha fazla sorumluluk almaya istekli olabilirsiniz. Bir seyahat olasılığı doğabilir.

22 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konulardaki hassasiyetiniz ilişkinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız. İşinizle ilgili fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız ve size zararı dokunan kişilerle aranıza bir mesafe koymak sizin elinizde. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Bademciklerinize dikkat!

22 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 30" R
Ay
Akrep
05° 14' 31" R
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
23° 19' 54"
Mars
Balık
24° 55' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 47"
Satürn
Balık
16° 00' 25"
Uranüs
Boğa
21° 59' 43"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 12"
Lilith
Başak
22° 38' 51"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>