Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yorgunluğu Atıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Senden hoşlanan bir insan sana olan ilgisini ifade etmek isteyebilir. Kalbini sana açmak isteyen bu kişiye karşı nazik olmayı unutmamalısın. Aşkın incelik istediğini tam anlamıyla görebilirsin bugün.

Bugün önünüzde güzel bir gün var. İş yerinde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz ve sezgileriniz mükemmel olacak. Atmosferdeki tüm güçlü kuvvetleri kendi avantajınıza kullanma olanağınız var. İnsanlar işleri halletme yeteneğinize çok güvenecekler. Potansiyel müşterileriniz veya katılmanız gereken önemli bir toplantınız varsa, işler güzelce sonuçlanacaktır.

Elindekilere şükretmek sana iyi bir enerji katacak. Paranın sana kazandırdıklarının kıymetini bilmeli ve onların sana yettiğini görebilmelisin. Gereksiz beklentilere girmek yerine elindekilerle hareket etmen gerekecek.

Bugün kişisel bakıma zaman ayırman olası. Bu sana çok daha iyi gelebilir. Biraz aynada gördüğün kişiyle ilgilenebilirsin. Nemlendiriciler, maskeler, saç bakımı gibi konular daha fazla zamanını alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenmek bugün sana kendini çok daha iyi hissettirecek. Kendini fazla zorlamamak bugünün konusu olabilir. Dinlenebilmeli ve yeni haftaya daha rahat hazırlanabilmelisin. Bugün bunun için kendine doğru şartları sağlaman gerekecek.

24 Nisan 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları Kova ayı gökyüzünde bir dizi sert bağlantı kurarken, bugün duygusal eğiliminize dikkat edin. Bu kozmik iklim, özellikle yeni bir çalışma haftasının başlangıcı konusunda endişeli hissediyorsanız, iç baskılara veya artan stres seviyelerine yol açabilir. Mevcut işinizden memnun değilseniz ilerlemek ya da kariyer değişikliği yapmanın tam zamanı!

24 Nisan 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmak için, kendine özel plan yapmak isteyebilirsin. Biraz da kendini şımartman gerektiğini düşünmen, spa veya masaj gibi etkinlikleri araştırmana ışık tutabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, ayrıldığın sevgilinin tavırları ondan soğumana ve uzaklaşmana neden olabilir.

24 Nisan 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde duygusallığınızla dikkat çekiyorsunuz. Hassasiyetinizi ve düşünceli halinizi görenler sizinle ilgilenmek isteyebilirler. Eğer paylaşmak istemiyorsanız bunu uygun bir dille ifade edebilirsiniz.

24 Nisan 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklere hayır dememeli ve biraz daha toleranslı olmalısınız. Kendinizi ortaya koymak için de çok şey yapabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi biraz gergin hissediyor olabileceğiniz bugünlerde hayata bir şans daha vereceğiniz bazı fırsatlar önünüze çıkarak manevra yapmanıza neden...

24 Nisan 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini açıkça ifade et. Diğer insanlar senin gibi zihin okumakta başarılı olmayabilirler. Eğer birilerinin gelip senin ne düşündüğünü çözmesini bekliyorsan, sonsuza kadar bekleyeceksin demektir. İnsanlara aklından neler geçtiğini söyle. İletişim fazlasıyla önemlidir ve bugün senin için iletişim başlıyor; öyleyse ilk adımı atma konusunda rahat ol.

24 Nisan 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal durumlarda daha iyi olmak için zekanızı kullanıyor olabilirsiniz. Hızlı mizah anlayışınız veya gerçek konuşma tarzınız gibi niteliklerle başkalarını etkilemek ve parlatmak için yeşil bir ışığınız var! En iyi halinizde ve buna açık olursanız, sosyal yaşamınızı iyileştirme fırsatları hızla akmaya başlamalıdır.

24 Nisan 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz.

24 Nisan 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

24 Nisan 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sona ererken, işinizle ilgili sizi zorlayan konulara zihinsel olarak takılı kalabilirsiniz. Yolunuzu tıkayan şeyin daha önce aldığınız kararlara tutunmak olup olmadığına bakmanızda fayda var.

24 Nisan 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça aşınmış durumda, alaycı konuşmalarınızdan belli. Fakat vazgeçemiyorsunuz da. İlişkinizin sonu umut vaat etmiyor. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Kiloları vermenin zamanı gelmedi mi?

24 Nisan 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 38' 43"
Ay
Akrep
17° 57' 13"
Merkür
Koç
26° 12' 33"
Venüs
Balık
20° 57' 41"
Mars
Balık
04° 33' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 03"
Satürn
Balık
13° 14' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 15"
Neptün
Balık
27° 47' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 47"
Lilith
Başak
19° 44' 19"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>