Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevreni Genişletiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2022, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

İlişkilerde sorumluluk alma zamanı. Sabit ve inatçı tutumdan uzaklaşmalısın. Esnek davranmak sana iyi gelecek. Burada önemli olanın bağcıyı dövmek değil de üzüm yemek olduğunu kendine hatırlatman gerekebilir.

Yetkilerinizi iyi biliyor ve sonuna kadar kullanıyorsunuz. İlişkilerde ise insani yaklaşımlarınız var. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu, bu günlerdeyaşamınızı meşgul edecek.

Bugün kazancının arttığını görmeye başlayabilirsin. Emeklerin sonuç verebilir. Yaratıcılığının payı da büyük bunda tabii. Ummadığın yerden para akışı sağlamaya, bir şeyleri daha da çoğaltmaya başlayabilirsin.

Günün stresinden uzaklaşmak için ılık bir duş almalısın. Sonrasında aroma terapi yağlarından faydalanabilirsin. Günün tüm yorgunluğunun gittiğini göreceksin. Bugün bu tür detaylara özen göstermen çok büyük fark yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını yeniden yapılandırmaya başladığın bir dönemdesin. Etkisi aylarca sürecek günler başlıyor. Bugünden itibaren daha net kararlar alarak bir şeyleri iyi bir hale sokmaya odaklanabilirsin. Küllerinden yeniden doğacaksın bugün.

26 Nisan 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızın veyaarkadaşınızın size söylediklerini gerçek değerinde almaya meyilli olabilirsiniz. Neden size yalan söylesinler? Ama gezegenler, içinizdeki şüpheyi bastıramayacağınız konusunda uyarılarda bulunuyor. Bunun yerine içgüdülerinizi dinleyin. Size çok farklı bir hikâye anlatabilirler.

26 Nisan 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal alanlarını genişletmek istiyorsun. Bu süreçte düzenlediğin ve yer aldığın organizasyonların sayısı artış gösterebilir. Kendine zaman ayırman, yapabileceğin en güzelolacaktır. Akşam saatlerinde, ufak çaplı ev temizliği yaparak, yaşam alanını ferahlatmak isteyebilirsin.

26 Nisan 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili bazı sürprizler yaşanabilir. Bu konuyla ilgili bir gündeminiz ya da beklentiniz varsa aradığınız mutluluk nihayet geliyor olabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi.

26 Nisan 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

26 Nisan 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda ne yönde ilerleyeceğinize karar vermek hususunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ancak sezgileriniz size uzun vadede yol gösterecektir.

26 Nisan 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinizde metafizikle ilgilenen arkadaşlarınızın bir toplantısına ev sahipliği yapmak isteyebilirsiniz. Tartışmalar, hiçbirinizin kendi başınıza ortaya çıkmayacağına dair içgörülerle sonuçlanabilir ve hepiniz binlerce saatte olacak şeyi bir saatte kat etmiş bir şekilde ayrılabilirsiniz. Hiçbiriniz aynı olamazsınız! Söylediğiniz veya duyduğunuz bir şeyi unutmak istemeyeceğiniz için, tartışmalarınızı not etmeyi unutmayın.

26 Nisan 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren artık hırslarınıza ve performansınıza daha fazla enerji harcamaya başlayabilirsiniz. Herkes yavaş yavaş dinlenmeye çekilirken bunu bir fırsat olarak kullanıp rakiplerinizle aranızda şaşırtıcı bir fark yaratabilirsiniz. Yine de bu duygular özgür bir ruh olma arzunuzla çatışabilir. Kendinize bunun bir seçim olduğunu ve kontrolün sizde olduğunu hatırlatın.

26 Nisan 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

26 Nisan 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

26 Nisan 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Venüs ile Ay Düğümleri arasında olumlu etkileşim var. Sosyal ortamlara katılabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda sıcak bir atmosfer olabilir. Dargınlıklar varsa sona erebilir.

26 Nisan 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sorumsuzlukları yüzünden çok sıkıntı çekiyorsunuz. Her yolu denemenize rağmen bir çıkış yolu bulamadınız. Son kararı vermek yine size düşüyor! İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha dikkatli olun. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyor ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

26 Nisan 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 17" R
Ay
Akrep
14° 01' 03" R
Merkür
Koç
16° 00' 17"
Venüs
Koç
24° 12' 49"
Mars
Balık
25° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 04' 27"
Uranüs
Boğa
22° 02' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 41"
Lilith
Başak
22° 43' 37"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>