Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pozitifsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişkiler konusunda beklentilerin artabilir. Daha güzel ve daha iyi etkiler isteyebilirsin. Bazı şeylere kendi içinde niyetlenmenin bile etkisi büyük olabilir. Aşka zaman ayırmalısın.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Bugün yatırım konularında daha özenli olman olası. Özellikle de uzun vadede yapılabilecek masraflar için bugünden birikime odaklanabilirsin. Doğru yatırım kollarını tercih etmen sana iyi gelecek.

Bugün su fırsatın varsa bir su kenarında zaman geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Akan suyun sesi sende çok dinlendirici bir etki yapabilir. Bu tür detaylara özen göstermek hayat kaliteni artırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının kontrolünün senin kendi ellerinde olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. Başkasının söz hakkı olduğunu düşünmemelisin. Hayatın ile alakalı alacağın büyük kararlarda kendini gözeterek hareket etmen doğru olacak.

29 Nisan 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde olumsuz düşüncelerin kök salmasına izin vermemelisiniz. Kendinize her şeyin mümkün olduğunu ve yapılması gerekenlerin başında olduğunuzu söylemeye devam edin ve yanlış yaptığınızı söyleyenleri dinlemeyin çünkü değilsiniz.

29 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pozitifliği elden bırakmadığın bir gündesin. Hafta sonu için hazırladığın planları, şimdiden hayata geçireceksin. Hislerin, duruşun ve tavırların değişiyor. Yarın burcunda yılın ilk tutulması meydana gelirken, aldığın kararların büyüklüğünü de fark edeceksin.

29 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için ani kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza yön vermek isterken hiç aklınızda olmayan istikamete doğru yol almanız mümkün. Radikal kararlar sonunda mutlaka iyi sonuçlar verir ancak siz yine de bu heyecana kapılmadan, titizlikle hareket etmeli ve sabırlı olmalısınız.

29 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

29 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işi aşk ile yapmak olsun ya da ruh eşinizi bulmak ve romantik zaman geçirmek bağlamında oldukça güzel yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

29 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin…

29 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanlarda arkadaşlarınızın cömertliğinden faydalanıyor olabilirsiniz. İçlerinden geliyor olsa dahi minnettarlığınızı belirtmek isteyebilirsiniz. İçinizden geleni söyleyin ama uzun konuşmayın. Birkaç kısa, tatlı cümle, amacınızı anlatmak için ihtiyacınız olan tek şey. Burada çok uzun süre teşekkür etmek abartılı veya yanlış görünebilir, bu yüzden kelimelerinizi dikkatli seçin.

29 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız.. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak, tarzınız.

29 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

29 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yalnız kalmak isteyebileceğiniz bir gün. İç dünyanızda yeni farkındalıklarınız olabilir. Tutulma öncesinde bilinçaltınız aktif olacak, rüyalarınıza dikkat edin. Size mesajları olduğunu fark edebilirsiniz.

29 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, başkalarının yanında size karşı özensiz davrandığını düşünerek, gitgide ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

29 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 26"
Ay
Akrep
23° 05' 10"
Merkür
Koç
26° 24' 24"
Venüs
Balık
21° 28' 35"
Mars
Balık
04° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 20"
Satürn
Balık
13° 17' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 25"
Neptün
Balık
27° 48' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 14"
Lilith
Başak
19° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>