Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tavırların Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aile kurma fikrine sıcak baktığın günlerdesin. Hayatında biri yoksa evliliğe gidecek ilişkilere başlamak isteyebilirsin. Eğer hayatında biri varsa ilişkini evliliğe taşımak isteyeceksin. Bu konularda iletişimler artabilir.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Paranı elinde tutmakta zorlanabilirsin bugün. O yüzden paranı meşgul tutmanda fayda var. Vadeli hesaplar açmak veya paranı kolay harcanamayacak şeylere yatırmak daha iyi olabilir senin için.

Sağlıklı yemekler pişirip aile sofrasında buluşma zamanı. Güzel bir sofra hazırlayarak sevdiklerini bu sofra etrafında toplayabilirsin. Aile bireyleriyle bir araya gelmek sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün 1. evinde yani kimlik ve kişilik evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Toplumdaki yerine ayna tutacak. İkili ve ortaklı ilişkileri gündemine taşıyabilir. Unutma güneş tutulmalarının etkileri uzun solukludur.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu elinizi neye sürseniz çok başarılı olacaksınız. Burcunuzdaki bir güneş tutulması ve ayrıca hükümdarınız Venüs ile iyi şans gezegeni Jüpiter arasındaki harika bir bağlantı! Şans tamamen sizinle, çekinmeden istediğiniz her şeyi dile getirin.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

2022 yılının ilk Güneş Tutulması, burcunda gerçekleşecek. Yıllardır emek verdiğin konularda, çabalarının karşılığını alacaksın. Bir süre önce aranın açıldığı kişilerle tesadüf eseri aynı ortamlarda bulunabilirsin. Büyük kararların insanı olduğunu gösterecek, hislerini, duruşunu ve tavrını değiştireceksin.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki dönüm noktasının fitilini bugün ateşliyorsunuz. Biriktirdiğiniz bütün yüklerden kurtularak yeni bir yaşamın kapısını aralayacaksınız. Bir hareketliliğin içinde olma fikrine endişelenmek yerine buradan elde edeceklerinizin hayatınızın konforunu arttıracağını düşünün. Değişim gözünüzü korkutmasın.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki güneş tutulması hayata bakış açınıza ve isteklerinize heyecan ve değişim getirmekte. Yeni adımlar ve başlangıçlar içindesiniz.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlama hususunda da destek alacaksınız ve hem bilir kişiler hem dostlarınızın desteği ile keyfiniz yerine gelecek. Enerjiniz size yeterli olacak...

30 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

30 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş deneyimler başka bir biçimde yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Geride bıraktığınızı düşündüğünüz sorunlar, sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. Bu sorun beklediğinizden tamamen farklı bir insan grubundan veya geçmişte bu tür bir sorunun olduğundan farklı bir yerden geliyor olabilir çünkü sorunlarınızdan onlarla yüzleşmeden kaçtığınızda, bu deneyimden şifa almıyorsunuz. Bu sefer yüzleşebilir ve kazanabilirsiniz!

30 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Çevrenize ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını siz de fark ediyorsunuz.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor ve Güneş tutulması gerçekleşiyor. En çok etkilenen burçlardan birisiniz. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız her zamankinden yoğun olabilir. Ancak gökyüzü sizi planlarınız ve hedeflerinizle ilgili inisiyatif almaya zorluyor.

30 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

30 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 01" R
Ay
Yay
04° 30' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
26° 14' 04"
Mars
Balık
26° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 28"
Satürn
Balık
16° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 20"
Lilith
Başak
22° 54' 31"
True Node
Koç
15° 32' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>